2 účty, hráč andré

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem LUKY, 8/9/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. LUKY

LUKY User

Dobrý večer, jsem velice znechucen hráčem André, jak je možné že může manipulovat s 2ma učty zároveň ??? jelikož vím že účet že tento hráč má 2 účty a hraje na nich bud naráz nebo jednotlivě, nebo jeden letá sám.... a tak znáte to(nebudu to zbytečně popisovat nemá to cenu), ale jak to že se během deseti minut zvládne ten učet dostat do klanu, pohybovat se na stanici a postupně s citadelou přetahovat palbu ? nejprve 1. účet a vždy potom druhý, myslím že toto je spolupráce dvou účtů jakožto multiúčet....neřeknu, at si létá klidně jednotlivě ale mít je zaplé naráz skakat z klanu do klanu a použiovat v časovém rozmezí 5ti sekund schopnosti na obou lodích ? to jsem myslel že je zakázané....jsem velice znechucen jak tento hráč využívá věc o které jsem myslel že se nesmí

žádám proto aby vaše podpora zkontrolovala alespon pohyb a logování účtu podle času a podle IP adress, jelikož oba účty byly ve používány v rozmezí 5ti sekund tzn- "přepne okno a hraje s druhým, nehledě na to že pohybující se schopnosti hráče byly vždy jen u jednoho účtu a vzhledem k herní dovendosti ponekud pomalejší, opět kvuli tomu že má spuštěné 2 prohlížeče zároven" nepřijde mi to fér vůči nám ostatním kteří hrajem pouze na jednom a ctíme si své.

vše se dělo 9.9 2015 kolem 0:15 - 0:40
    účty: hlavní - http://cz1.darkorbit.bigpoint.com/index.es?profile=Awi2c&profileCheck=KVbVR&lang=cs

druhý a zároven používaný: http://cz1.darkorbit.bigpoint.com/index.es?profile=Ay8LY&profileCheck=KceGI&lang=cs

informace ohledně účů, že mají jendoho majitelel a uživatele mám ověřené, neni to pouze můj dojem nebo myšlenka je to špinavá pravda co tento hráč vykonává

děkuji za pochopení a něakou odpověd

Lukas

2. Korben

Korben User

V tom čo si písal, som nenašiel nič proti pravidlám. Nieje zakázané mať 2 účty, nieje zakázané lietať na oboch na raz, nieje ani zakázané, bojovať s oboma účtami naraz. Poznám hráčov, ktorý hrajú naraz na 3 účtoch z jednej IP adresy a majú byť za to potrestaný? Určite nie. Pokiaľ nezneužívajú pushing taktiku tak im nič nehrozí. Spoločné útoky nie sú trestné, okrem toho musí mať zapnuté 2 PC aby mohol naraz ovládať obe lode, prepínanie okien je neefektívne a zbytočne to zdržuje.
    Okrem toho, jeden účet je v klane viac ako mesiac a druhý účet, vstúpil a opustil rovnaká klan, neskákal do iného klanu.

Inak podpora je podpora a fórum je fórum.

Little_Tali tohle ocenil(a).
  3. Gahan

Gahan Guest

Děkuji za vyčerpávající odpověd kolego .

Považuji za dostatatečně zodpovězené . LOCK

sufuzky tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.