anketa

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem .SAFapokalipsa1., 10/12/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. byla mi nabyzena viplneni ankety za 250ee muzu se zeptat kde to najdu dekuji nevim kam to napsat tak pokud jinde omlouvam se

2. GΞRΛN

GΞRΛN User

mal si na to kliknuť a otvorila by sa ťi nova stránka s anketou.

3. nic se mi neotevrelo byl restard

4. Mne sa napríklad žiadna ponuka na anketu nezobrazila. Je to len pre niektorých hráčov?

5. me prave jo nabizelo 250 ee neber to za 15 min napsani prosim adminy pokud maji nejaky odkaz popripade to mam nechat u ledu

6. A to ti zobrazilo hneď po prihlásení? Kamarát mi hovoril, nech idem tú anketu vyplniť, no nikde som nepostrehol, žeby mi dávali možnosť sa na ňu dostať.

7. bylo to po dokonceni ukolu ktery sem delal dlouho potom sem zaletel na 2-5 a hle nabyzelo mi to za 15 minut 250ee rikam proc dotoho nejit :-D ale nic se neotevrelo :-(

8. jelitko123

jelitko123 User

mi to vyskocilo kdyz sem skocil na domovskou

9. nic treba se obevi pozdeji dekuji vsem

10. Len ak by niekoho zaujímalo - keď som došiel na port, objavila sa mi anketa. Pravdepodobne sa vám to objaví až vtedy v hre, keď ste v zóne neútočenia (napr. mne sa na Palládiu neobjavilo).

11. Otázočka ak som tu anketu prerušil tým že som skočil cez port (objavilo sa mi to hňed po prihlásení do mapy no ja som hneď skočil cez bránu a nevšimol som si co to je ...) a už sa mi to viac neobjavilo. Dá sa to nejako obnoviť?

12. Spartakus

Spartakus User

Paráda. 250 EE neber to. Jen trochu trvalo načítání jednotlivých otázek. :D

13. mne to blokuje avast. A kdyz ho vypnu tak se mi to taqky nenacte :D Tak nic :D

14. Spartakus

Spartakus User

U mě to Avastu nevadilo. Přes Operu to fungovalo v pohodě, jen pomalu.

15. Mne sa to tiez ukazalo ale vsimol som si to az ked ma automativky odhlasilo pretoze som bol dlho na fore.. Po novom pripojeni to hned zmizlo.

16. uz se mi to povedlo, zkopirovala jsem link do chromu - bylo to bleskovy.
    No ja mam nove ve FF adblock, tak mozna proto. A Avast mi po pokusu o otevreni stranky vyhodil 5 chyb s overenim certifikatu pravosti nebo co, ale on to haze i u centrumu, takze to nejak nesleduju :D

17. coolmen

coolmen User

Me se to ukazalo hned po prihlasení na mapu.Dal jsem si 6 minut prace a vysledek:
    10.12.2015 - 17:48[​IMG]250 jednotek extra energie za vyplnění motivační ankety

18. Sentiero

Sentiero User

No to je zvláštní jak všichni chtějí vyplňovat ankety :D
    Mě se anketa ukázala hned jak jsem se příhlásila. No ani těch 15 minut to nezabere, tak 8 minutek.

Little_Tali tohle ocenil(a).
  19. JJ objevila se hned po přihlášení a 250 ee se mi připsalo, super malý dárek který potěší:)

20. ja klikl na vyplnit dotaznik a dotaznik zmizel takze jsem logicky nedostal nic

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.