Černé okno a už nejen při načítání herního okna

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem »¤FIREHONZAJS¤«, 24/1/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Všechny zdravím, měl jsem problém s černou obrazovkou při načítání herního okna. Toto se dalo vyřešit zmenšením okna. Nyní se mi už ale černé okno objeví například při kliknutí do hangáru, aukce atd. Nebo při načítání herního okna probíhá Nahrávání a pak najednou okno zčerná. Při pokusu obnovit obrazovku se mi třeba objeví nějaké pro mě nesmyslné texty ve žlutém písmu na černém podkladu (pravděpodobně něco jako zdrojový kod). Problém se u mě objevuje jak u chromu, mozille, maxthonu.
    Jedná se o server CZ 1, ID 44766611.
    Další údaje sem znovu dávat ne budu, dával jsem je při mém prvotním problému s černým oknem. Vše bylo celkem v pořádku.
    S aktovovaným pepperem nebo bez něho, problém přetrvává.
    Kde by mohla být chyba?

2. Kenny

Kenny User

Měl by jsi sem dát ale všechny údaje.

3. Belgam

Belgam Guest

Nehrajes nahodou na Chrome?

4. Korben

Korben User

»¤FIREHONZAJS¤« to nieje problém BP ale problém prehliadača. Skús zmeniť prehliadač.

5. mirec77

mirec77 User

Problem taky, cz1 stranka neustale vypadava, GG funguju velmi biedne, niekedy sa stranka ani nenacte a zobrazi jen bile okno..

6. hraju na Chrome, ale dělá mi to i u mozilly a zkoušel jsem i maxthon.
    Ukázka toho, co mi to teď udělalo s tím žlutým textem:

7. SASFIRE

SASFIRE User

Mě to taky děla a Chrome mam vždy dam načíst tuto stránku znovu a funguje

8. ano, jak píše mirec...i bílé okno se mi objevuje
    zkusil jsem i internet explorer - stejný problém-začne načítání v nápisu Nahrávání a pak to zčerná vždy u písmenka "a" v názvu Nahrávání :)

Naposledy upraveno: 24/1/14
  9. mirec77

mirec77 User

Pro uplnost dodam screen galaxy gates.. Myslim ze problem bude nekde v serverovne :)

10. coolmen

coolmen User

taky se pridam,me zase vyskakuje na hlavni strance ze spojeni bylo preruseno ale se vrati zpet a funguje to na cokoliv kliknu tak me to hodi chybu jinak hra jde ale hlavni stranka blbne.hraju pres FF. server cz1

11. Korben

Korben User

Nebudem sa opakovať, dajte si do poriadku PC a hlavne hru spustite na inom prehliadači.

12. a já se opakuju po třetí, že to zkouším na 4 prohlížečích a ani na jednom to nejde. čteš vůbec moje příspěvky?
    to je asi tak jako před týdnem, když jsem měl problém s tou černou obrazovkou, tak dej sem svoje údaje a kdo ví co a po týdnu oznámení, že je problém v aktualizaci flashplayeru.
    tak mi tady nevypisuj, že si mám dát do pořádku svoje pc. děkuji
    -----------------------------------
    do teď jsem byl k vám loajální, vím, že to není vaše chyba, ale tvoje odpověď Korben, mě dokáže fakt rozčílit

Naposledy upraveno moderátorem: 24/1/14
  13. Korben

Korben User

Nie nečítam , tak ako ty nečítaš moje . Teraz som bol v hre na chrome a všetko funguje. Nevidím tu jediný výsledok testov a tak tu nemáme čo riešiť.

Uzavreté, LOCK.

Edit:
    »¤FIREHONZAJS¤« Mna vie rozčúliť ak hráči nerešpektujú pravidla a keď že nemáme hlásenú chybu z BP tak ak nemajú záujem hráči, prečo by som mal mať záujem ja. V tomto prípade sa riadím VOP.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.