Čest

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Mrakodrap, 3/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Mrakodrap

Mrakodrap User

Dobrý den,

Mám takový dotaz : Včera jsem zjistil, že jsem před pár dny dostal za 1 sestřeleného PETa -3.276.800 cti (U těch hitaců se mi hold špatně kliká) ... jinak tam nemám žádné předchozí mínus za PETa napsané.
    15 minut na to jsem sestřelil "spřáteleného" hráče ze svého klanu při menším nedorozumění a dostal jsem -100.000.000 cti ... a zas nemám žádný předchozí mínus (kromě peta) v deníku.
    Pokud vím tak čest by se měla strhávat postupně.

Psal jsem na podporu a odpověď jsem dostal, že prý se někdy nezapočítají sestřely PET a nakonec se všechny sečtou, jenže já dostal "jen" -100.000.000 a žádné předchozí mínusy.

Poté už mě podpora ignorovala a jen mi vypisovala že je vše v pořádku, na nic mi nedokázali odpovědět a nakonec vlákno uzavřeli, že prý je zodpovězeno a vyřešeno.

Takže se ptám tady: jak je možné že se mínusy nezobrazují normálně? Kdybych si všiml že mám jakýkoliv mínus tak bych si na to dával mnohem větší pozor.. v tu chvíli mě opravdu nenapadlo že dostanu mínus a ještě k tomu tak vysoký.
    Tudíž je moje chyba když se mi nezobrazují mínusy (a nejen mně) v deníku/logu tak jak by měly, kvůli čemuž jsem vlastně v mínusu ale ještě o tom nevím?

Server CZ3
    [​IMG]100634158

2. *pursuer*

*pursuer* User

A nezostrelil si aj pred tym par PETov?Mozno ti ich nezapocitalo,ale potom ako podpora uvadza,ze zratalo vsetku minus cest.

3. Belgam

Belgam Guest

Co nechapes?

Sestrelis 10x pet, a mas v deniku napsano pouze ze jsi sestrelil spratelenou Pet. Pote se minus ukaze u dalsiho sestrelu. Kdy obdrzis celkove minus za 11 lodi.

4. Mrakodrap

Mrakodrap User

Třeba to, že by se měly zobrazovat postupně? Doposud to za hráče počítal systém a žádné změny že se to započítá až po X sestřelech nikde nevidím o_O .

Jde mi o to, že si to nemám jak kontrolovat, kvůli tomu, že se to nezobrazuje a tudíž pak nečekaně dostanu ohavně vysoký mínus.

Naposledy upraveno: 3/3/15
  5. *pursuer*

*pursuer* User

Ked nebudes strielat PETky hracov z rovnakej firmy,tak neobdrzis ani minus cest.Ved ti podpora jasne napisala,ze si ich zostrelil viac,ale az potom ti ich zratalo a dalo minus cest.Neviem co na tom nevies pochopit :rolleyes:

6. Mrakodrap

Mrakodrap User

To já vím moc dobře ale peta s minimem hp ( na kami) sundá skoro každý na 1 ránu a když se mi xkrát postaví na npc a já ho kliknu tak nikdy nic neukáže, jen pet byl zničen, to samý pet spojence - jde o to že se má ukázat zápočet ihned, co na tom nechápeš ty ? To že maj nový nepromakaný klient a nezobrazuje se mínus jak má, neznamená, že bych si měl sebrat 100 mega cti jen tak ne ?

Opravdu nemám zábavu ve střílení petek svojí firmy..

7. |Oromë|

|Oromë| User

Mrakodrap Nestrielaj PETky vlastnej firmy a nebudes mat minus, ja ziadne podobne problemy nemam a cest mi nikdy neklesla.

Teraz sa - za PET scitava a nezobrazuje sa hned, zobrazi sa az pri zostrele hraca a musis si na to davat pozor. PET si sundal 10X a cest sa tI odratala presne podla pravidiel.

8. Mrakodrap

Mrakodrap User

A to není chyba.. to je prostě jakože schávlně udělaný bigpointem protože to strašně hráčům se hrou pomůže a hlavně s hráčskou orientací v mínusech, že ?

9. *pursuer*

*pursuer* User

Ako to,ze iny hrac s tym problemy nema?Ja si vzdy pozriem co nakliknem a neklikam hala bala.To,ze strielas PETky je tvoja chyba a nepozornost,neobvinuj z toho system.

10. Leon

Leon Guest

Za prvé, PET není určen k ničení NPC, ale k pomoci v boji proti lodím.
    Za druhé, jen tak jsi tu - čest nedostal. Za co jí máš, už tady bylo několikrát napsáno.

11. Mrakodrap

Mrakodrap User

V klanu jsme minimálně 2 co nám to sebralo 100 mega, jemu se ale ukázalo -25mega a potom se vynechalo 50 a skočilo hned na 100. TO je ten problém...

12. Leon

Leon Guest

Problém je v tom, že když mu to ukázalo -25mega, proč dál střílí do mínusu? Je tedy uplně jedno, jestli se to zobrazuje postupně, nebo najednou, když stejně pokračujete dál sestřelováním do mínusu.

13. Korben

Korben User

O roku 2010 mám zostrel 34 spriatelených lodí a 2 ukradnuté boxy.

U teba to je momentálne skoro od konca roku 2013 , 177 zostrelov a v tomto momente 21 aktívnych zostrelov.

Tak že ak nechceš skončiť hlboko v mínuse, tak si daj minimálne 21 dní pauzu od strieľania hráčov vlastnej firmy.

Zvaľovanie chyby na systém nepomôže.

14. Mrakodrap

Mrakodrap User

Ale tady nejde o něj momentálně, tak neodcházej, prosím od tématu. Občas se stane že někoho omylem sestřelíš do mínusu a na serveru poslední doubou pozoruju zvýšený počet terčů u "silnějších hráčů" proč: protože není vidět postupný sestřel..

15. Leon

Leon Guest

pokud vím, tak od tematu jsi první odešel ty, já jen reagoval na to, co jsi napsal.
    Ty svaluješ všechno na systém, ale pokud někdo bude střílet vlastní firmu nebo krást boxy, do mínusu se dostane stejně. A to neovlivní postupné nebo jednorázové zobrazení - cti.
    Myslím, že jasnou odpověď jsi zde dostal.

16. Mrakodrap

Mrakodrap User

No, já řeším spory radikálněji, než ty to ale nemění nic na tom, že to nepočítá mínusy jako před updatem klienta.
    ---------------------------------
    Ale proč to nepočítá postupně ? Vždy to tak bylo.. A najednou o ničem nevim a -100 mega .. to mi normální nepřijde.

17. Leon

Leon Guest

Mínusy to počítá stejně, akorát je rozdíl v zobrazování.

18. Korben

Korben User

1. -100
    2. -200
    3. -400
    4. -800
    5. -1.600
    6. -3.200
    7. -6.400
    8. -12.800
    9. -25.600
    10. -51.200
    11. -102.400
    12. -204.800
    13. -409.600
    14. -819.200
    15. -1.638.400
    16. -3.276.800
    17. -6.553.600
    18. -13.107.200
    19. -26.214.400
    20. -52.428.800
    21. -104.857.600
    22. -209.715.200
    23. .............atd

19. Mrakodrap

Mrakodrap User

Tohle znám moc dobře :) ale ono to neukáže -100, -200 ono mi to ukázalo -3 mega a pak hned -100 mega a TO je ten problém..

20. =Marvin=

=Marvin= Guest

Mrakodrap v prve rade o spoluhraci jsi tu zacal psat ty, ne kolega.
    Dalsi, nerikej mi ze jsi v relativne kratke dobe po sobe sestrelil omylem 21 vlastnich hracu.
    Jinak proc vidis najednou tolik tercu? Nejspis to budou hraci, kteri drive strileli do doby nez zacali dostavat velka -, tj. s opatrnosti byly sestrely prakticky beztrestne. Ted zadne varovani predem nedostanou, az po velkem poctu sestrelu prask, a maji terc. To je podle mne spravedlivy trest za strileni vlastni firmy, a poctivy hrac co bezne vlastni nestrili, si na system ci opakovany omyl vinu svalovat nemuze. Pocitani je porad stejne, jen uz nedostanes predem varovani.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.