chat

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem jelitko123, 15/11/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. jelitko123

jelitko123 User

Caute,dlouho mi palo u chatu authorization failed!!
    zmenil jsem ip-nic
    preinstaloval sem win-nic
    znovu jsem zmenil ip-nic
    ted je to dokonce ciste okno a uz se ani ta zprava nezobrazuje,mate s timhle nekdo zkusenosti a vite jak na to? dekuji

2. Občas se mi to stává a bývá to jen chyba v chate, po pár relogách to mi vždy pomohlo. Jinak mě nic jiného nenapadá.

3. jelitko123

jelitko123 User

mel sem ban,odbanovali me ,vecer jsem se podival na chat,sel v pohode,rano se koukam zase a psalo tam tohle,relogy ani nic ostatniho nepomaha

4. .DAVIS.

.DAVIS. User

Ban na dobu neurčitou - Code 0 / Authorization failed!

Proč mám tento ban ?
    Ban je udělen za velmi hrubé porušení pravidel herního chatu.

Má tento ban spojitost jen s DarkOrbitem ?
    Ne, pravidla jsi mohl porušit u jakékoli hry společnosti BigPoint.

Mám ban na všechny účty ?
    Ano, ban je přidělen na IP adresu, z této IP adresy nemůžeš psát na žádném chatu společnosti BP.

Kdy mi ban skončí ?
    Ban je permanentní, neruší se. Nevyřešíme ho ani na fóru ani na podpoře hry. Stejně tak se tento ban neprověřuje.

Mohu ban nějak obejít ?
    Ano, změnu IP adresy u svého poskytovatele.

Můžu dostat ban i na nové IP adrese ?
    Ano, pokud ban byl přidělen spravedlivě, nebo by jsi pravidla opět hrubě porušil.

Co když jsem ban dostal neoprávněně ?
    Ban jsi nemusel dostat přímo ty, ale kdokoli, se stejnou IP adresou, řešením je změna IP adresy.

Je možnost že jsem ban dostal neoprávněně ? Ano, je možné, že se stala chyba při konfiguraci chatu, můžeš zkusit počkat do nejbližšího restartu hry (pravidelný ranní restart), zda ban neskončí.

5. jelitko123

jelitko123 User

ban pry nemam

6. Belgam

Belgam Guest

A kdo ti rekl ze ban nemas?
    Zajimavejsi je ze hrajes pres pul roku ze stejne IP, tak jak jsi tedy zmenil? :D

7. jelitko123

jelitko123 User

dal jsem stranku moje ip, mel sem tam nejakou,nasel sem si stranku kde jsou volne ip, a ve firefoxu jsem ji zmenil,pote mi na strance moje ip ukazovalo novou

8. Belgam

Belgam Guest

Drift1 tohle ocenil(a).
  9. jelitko123

jelitko123 User

No vidim ze tudy cesta zrejme nevede a misto jakekoli pomoci se radsi nekomu vysmejes do pysku,zatleskal bych ti ale bohuzel pro me by jsi to nevidel

10. IP ti zmeni poskytovatel internetu. Nekdy to jde treba resetem routeru, ale pokud bydlis nekde, kde je IP pevne dana, protoze ji prideluje poskytovatel, jina cesta nevede. Zavolej jim a uvidis :)

11. jelitko123

jelitko123 User

skvele,rada nad zlato,kazdy neni expert pres pc jako nas belgam,dekuji

12. Belgam

Belgam Guest

ja te jen upozornim ze zmena IP nemusi pomoc, pokud se dodatecne zjisti ze ban je opravneny.

13. jelitko123

jelitko123 User

bany mam celkem casto,ale nikdy jsem nenapsal nic co by mi melo zajistit permu

14. Korben

Korben User

No isté je, že jediná možnosť je zmena IP adresy, ak sa nejedná o chybu.

Zodpovedané, uzavreté, LOCK.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.