Diskuze: HELIX slevy

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem |Oromë|, 21/6/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. nemyslel jsem to nijak zle, omlouvám se ;)

2. No tak jen pro pobavení, dnes 100 beden na akci 3 x LF4, bilance 6 x LF3. O LF4 jsem tak už nezavadil nějakých 700 beden. Takže pro mě to byly dnes poslední investice do klíčů. Už jen co bude za úkoly nebo za brány. S masochismem kupování klíčů končím. Fakt tenhle pravděpodobnostní systém je na palici, sám sobě se divím, že to ještě hraju. Na druhou stranu čím dál míň. Blahopřeju všem, co něco našli, jdu dělat něco zajímavějšího.

Cruenta†Ultionem a *Firefox1* tohle ocenili.
  3. dnes pro nekoho vcera jsem mel stesti na dalsi dva lf4 a to jsem hral minimalne sice nevim kolik beden sem sebral ale zato vím ze sem zacinal den s 0uridia a hral spis odechove první lf4 padlo relativne brzo druhe pred nejakou dobou a dal jsem uz nesbiral boxi takze jak pise golem je to o stesti ale ty dvojnasobky a trojnasobky na sber asi hrajou roli je to jit jako stesti vstric takze spokojenost za akci co trvala pres tyden uz maximalni zisk lf4 5kusu co je celkem prijemny za jeden tyden a 1kkU na zeus sem srazil na 184kU a to mam asi cele dva dny srazit cenu jeste niz, to znamena ze ziskam posledni letoun behem dvou dnu a to x krát rychleji než sem vubec očekaval a znatelne si polepším na dmg(za tyden):) sice zadnej havok ale mozna dneska bude modrej design na dron(ale to je jeste ve hvezdach) mozna jen investice na dokoupení Zeuse

4. Tak já si stěžovat nemůžu... Měl jsemn z Kapp a Zet 450 klíčů + 89k U a padlo mi 9 LF-4 + venom ;) a pak samozřejmě LF-3 a B02 na další 3 hangáry, kolikrát padly 3 B02 z 10 beden... :D:D

5. A to je to o čem píšu. Mám 33 LF4 a už od ledna jsem se neposunul dál, dal jsem do toho tak 1 M uri a nic. po včerejší akci, mám necelé 2 M uri, takže dost na to, abych si koupil klíčů kolik potřebuju, ale když mi cca 700 beden v řadě nepadly, tak proč bych to měl dělat. Měl jsem relativně štěstí na Herkuly, mám je za 25 Kap, ale jsou lidi, co je nemají za 60. Tohle je podle mě na té hře nanic, i když můžeš mít aktivitu jakou chceš, když budeš mít smůlu, tak full nebudeš. Za týden co je akce, jsem nenašel jediný dílek do zeuse, nesebral jedinou L"F4. Zeus samozřejmě mám, ale je mi divné, že na ten počet boxíků co jsem sebral, jsem nedostal ani jeden. Takže mě osobně akce nic nepřinesla, co jsem sebral v boxíkách a za úkoly, padlo na klíče a z nich mám 10 LF3. Super, mám 7 hangárů a LF3 mi vystačí na všechny lodě.

Cruenta†Ultionem tohle ocenil(a).
  6. Táto akcia ma úplne prekvapila, hlavne tie zeus časti v boxíkoch. Včera, keď bola 3 násobná šanca na LF-4 mi z 300 klúčov padlo 5 LF-4, spectrum, sentinel, solace, XL masky, cez 30 LF-3 a generátorov štítov...
    Som spokojný :D

7. Potvrzuji, přebral jsem se ale hodinku před koncem akce (dne) tak jsem sebral jenom pár krabiček a helemese!
    LF4, Sentinel, Exalted, 2xLF3, Pohon a štít - jenom z pár krabiček! Minul jsem asi 30 K U a byl jsem zaskočen, protože nikdy se mi nestalo abych našel něco co má cenu, I hate myself že jsem nebyl v ten den víc na darku :(

8. |Oromë|

|Oromë| User

Je zaujimave kolko dizajnov v poslednych dnoch popadalo, vacsinou je priemer aj 1000 bedni a teraz vselikomu popadali aj 2-3 v jeden den.

*G*O*L*E*M* Ak s ti nedari v bednach, tak si postav epsilonky, tam mas 33% sancu na LF4, mne to v nej padalo cca z kazdej druhej brany. Full hercules z 25 kapp je velmi velmi dobre, nemozes mat vsade stastie. ;)

9. Čo tak dodať kde ste našli dizajny,lf4?
    Na akých mapách
    Ja som našiel 1lf4 na mape 1/3
    a minule trojnásob akciu lf4 na 3/2

10. No takže spectrum na 2-8, sentinel a solace na 4-2. 1 LF-4 na 2-7 a ostatné 4-x.
    |Oromë| možno dali aj 3 násobnú šancu na designy :D

11. A v rohoch alebo v strede mapy? Vypadnuté z npc alebo najdene? :D

12. Nájdené a v rohoch mapy to nebolo.

13. |Oromë|

|Oromë| User

=Streuner=. Zbytocne hladas system. :D

Ja osobne som za tie roky skoro vsade nieco nasiel, pvp, horne mapy, pirati... vsade nieco padalo, urcite to nie je o tom kde zbieras.

14. Ale je :))
    Napríklad na MMO 1/7 ak niesi full tam najdeš hnotné veci, elitné štíty napríklad,masky,tam mi padaju priemerné ale nejaké veci,aj ked mne to už netreba.
    System v tom je,napríklad pri zeuse hladam v rohoch tam vačšinou padaju dieliky.
    LF4 stredy,najnovšie na dolných pekne padaju. Včera som si myslel že už nič z toho a pri 5tom poslednom kluči mi padla na 1/3.

15. |Oromë|

|Oromë| User

=Streuner=. Ako myslis, len problem hracov je v tom, ze ak sa im niekde dari, tak hned to povazuju za system...

Neverim podobnym systemom a navodom napr. pukni sa pri hentom devouverovi a pod... keby to bolo take lahke, tak to robia vsetci. ;)

16. Však pokud to funguje, tak to dělaj všichni, pak jsou to exploity, a permabany za to lítaj jedna báseň.

17. mozete prezradit preco ked som spravil vsetky helix akciove ulohy tak my nespustilo extra poslednu ulohu a dnes dokonca zmyzla dakujem!!!!

18. =Marvin=

=Marvin= Guest

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.