expenie stíhačiek

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by †_TĦE-ĦeŁŁ_†, Sep 26, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Dobrý deň,
    chcel by som sa opýtať, dlhší čas som nehral a ked som znovuzačal zistil som že sa moje iris + apis velmy pomaly expia... pridávaju sa im len možno po 1 bodu... čim to je ?

2. To záleži loďou,typom npc aké strilaš... najlepšie ako vyexpiť level na stíhačkách je leonov a dolné mapy máš to niekoľko krát rýchlejšie.

3. =Marvin=

=Marvin= Guest

Jen na doplneni, ve FAQ k letounum mame na to tabulky:

Dle teto tabulky můžete vidět, jak se letouny učí při sestřelu lodí

Další tabulka ukazuje, jaké body můžete dosáhnout při ničení NPC různými typy lodi:

Cowley likes this.
  4. ale mne sa zdá že dakedy to šlo odost rýchlejšie expiť a teraz mi pridáva napr za kristalona len okolo 5 bodov

5. |Oromë|

|Oromë| User

†_TĦE-ĦeŁŁ_† Pozrem sa nato v noci, no mne vzdy po chvilke skocia stihy na 6 lvl, nepostrehol som zmenu vo vypocte.

6. dakujem lebo ja akože... už som zabil s fenixom asi 50kristallonov a stihačky sa mi posunuli možno iba o 30xp
    ...a teraz robim brnu s golom a vobec sa mi iris neexpia o_O

Thread Status:
Not open for further replies.