KTEROU FORMACI?

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem tnjhba, 3/10/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. tnjhba

tnjhba User

Zdravim
    dark orbit hraju asi mesic .
    Mam otazku ohledne formace.
    Kterou formaci by jste mi poradili na zabijeni NPC pripadne na lov.
    Moje vybava je: 25 LF3,zbytek LF2,7 BO2 zbytek BO1,3x nejlepsi pohony zbytek 6900. Mam 5 irisu.
    X1 ubiram kolem 3,5 tisic -4,0 tisice.
    Zadny special design nemam mam jen bastion a enforcer.
    Na formaci mam 150000 uridia takze muzu koupit jakou mi poradite.
    Diky za vsechny rady:]

2. sufuzky

sufuzky User

Neviel presne na čo rád chodíš či na vk, cubi... ale dám ti sem na výber formácie ktoré sa ti určite zídu:
    1. Diamant, vhodný na npc ako vk poprípade cubi ale samozrejme aj na pirátov a splnenie úloh. (odporúčam kúpiť)
    2. Srdce, formácia ktorú určite budeš v budúcnosti potrebovať vhodná na takmer na všerky druhy npc aj hráčov ;).
    3. Motýl, taktiež dobrý na lovenie na npc neviem či ho budeš využívať.
    4. Falanga, dobrá na splnanie brán aj úloh na npc sa z časti zíde, s designom surgeon podľa mna takmer nedobýtná lod. 5. Vrtačka, najlepšia na točenie silných npc aj na splnanie úloh.
    6. Kruh, dobrá na bránenie základní alebo točenie cubicona na slabšie npc kde sa zíde skvor vysoké dmg neodporúčam. Je to na tebe čo si vybereš myslím že najlepšie je si kúpiť byť tebou formáciu diamant a točiť vk ja som tiež ako prvú kúpil diamant. Inak dizkusiu tu už máme na formácie stači lepšie hľadať dalšie otázky smeruj tam.

3. Srdce je univerzální formace, dobrá na všecko, na začátek boje, NPC apod. Motýl ti hodně ulehčí brány, je to skvělá formace na lov, ale s tvým poškozením bych ho asi nekupoval jako první. Mohu doporučit i drill (vrtačku), umožní ti dělat větší NPC dost rychle, problém je že když tě někdo silný přepadne když máš nasazenou tuhle formaci tak se prakticky vypaříš na místě, na lov se taky moc nehodí, každej ti hned uletí (v případě že nejsi pusat, ale o tom si povíme jindy). Diamant je dobrá formace, ale než ji koupíš, sežeň si nejlepší štíty do lodě. Falanga je fajn formace, ovšem platí pro ni to samé co pro vrtačku, bonus na zkušenosti se hodí vždycky. No, kruh je formace vyloženě o preferenci, někdo ji nekoupí nikdy, někdo by si ji vzal jako první. Moje rada je, aby sis vzal srdce, hodně ti to zvýší šance na přežití, když tě někdo silnější načapá. Pochybuju, že by si s touhle výbavou bránil základnu, takže by si kruh asi příliš nevyužil. Jinak pro příště, diskuze o formacích je tady

4. dia neni špatnej ale zaleži na štitech a nezapominejme že snižuje hp o 30%

5. Což vzhledem k faktu, že dnes prakticky každej hráč na tebe vybafne s drillem nebo motýlem nemluví zrovna ve prospěch diamantu.

sufuzky tohle ocenil(a).
  6. tnjhba

tnjhba User

Asi zatim nebudu kupovat formace a vsechno uridium vrazim do profilu pilota.Myslite ze to je rozumne?

7. sufuzky

sufuzky User

Áno určite že je ;) inak s formáciou srdce súhlásim je to základ každého hráča vo výbave a teoretický ked máš formáciu s srdce plne nabyté konfi tak sa pohode hodí aj na vk. Inak odvtedy ako mám ajgu už ani dia nepoužívam v pohode zapnem schopnosti opravi, a dám si tam radšej vrtačku aby sa mi vrátil dmg ako mám na golovi.

8. diamant je vybornej na citadel když maš štity v lodi (pomala konfa) a lasery v letounech to pak padaj vk jak hrušky osobne použivam diamant jen takto... dle meho nazoru je to formace na citku jak vyšita...(bylo takove lehči odbočeni od tematu a rada zaroven)

9. 1980milan

1980milan User

no na formáciu máš čas neviem koľko máš bodov v profil pilota ale skor by som sa zameral tam profil pilota ti dava viac ako hocktorá formácia

10. Spartakus

Spartakus User

tnjhba Na tvém místě bych ještě počkal a o Halloweenu si koupil formaci Netopýr. Je tu vůbec nejlepší formace na NPC 70% času lítám s ní. :)

Naposledy upraveno: 3/10/15
  11. Spartakus já tedy upřednostňuji formaci Vrtačka,ovšem s jeho výbavou by dobrá nebyla,takže asi souhlas Netopýr jasná volba pro hráče s takovou výbavou

12. Spartakus

Spartakus User

Vrtačka je fajn díky vysokému DMG a úspoře munice, ale kvůli nižším štítům jí nemusím, když na mě někdo vybafne, tak jsem dole skoro hned.
    sufuzky Čím dělá Fallanga Surgeon nedobytným? :O Pokud vím, tak snižuje prostupnost štítů o 15% to pak loď není zrovna ,,pevnost´´

Naposledy upraveno: 3/10/15
  13. tnjhba

tnjhba User

Koupil jsem si srdce a za zbytek jsem nakoupil lodisky.
    Na hallowena si koupim netopyra.
    Jenom kolik ten netopyr stoji?

14. tnjhba

tnjhba User

Diky nemam zadne dalsi otazky.

15. =Marvin=

=Marvin= Guest

Zodpovezeno, LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.