osobní dotaz na korbena

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by vosinoha1, Sep 3, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. vosinoha1

vosinoha1 User

v příspěvku LF-4 day jsi někomu napsal že na cz-1 sebral určitý počet beden proto se tě chci zeptat jestli by bylo možné a podíval ses na můj účet a zjistil kolik klíčů jsem sebral já :D hraji to už nějakej rok a tuhle informaci sem nikde nenašel chápu že pokud to jde tak tu budeš zaspamován stejnými otázkami ale nedá mi to tak jestli to jde předem děkuji :D

2. assaskocze

assaskocze User

Já si myslím že k těmto informacím mají přístup jen moderátoři :)
    Jinak vosinoha1 máš pravdu..
    Jestli to můžete zjistit tak kolik jsem sebral já ? :D

3. *pursuer*

*pursuer* User

Tema je smerovana na moderatora,tak je otazne,ci ti odpovie :) Keby si aspon nazov dal iny.To by asi kazdy chcel vediet,aku ma bilanciu ohladne pouzitia klucov.

4. Korben

Korben User

Máme možnosť si to overiť ale počítanie zaberie nejaký čas a toho je strašne málo, to by som tu naozaj nič iné nerobil.;)
    assaskocze, Túto možnosť, majú len administrátori.

*pursuer*, A to je ten problém a ako som písal, zaberie to dosť času a ten chýba.

Zodpovedané, uzavreté, LOCK.

Little_Tali likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.