Problém zo skylabom

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem cecina1234, 27/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. cecina1234

cecina1234 User

Mám problém zo skylabom nechce mi poslať šutre furt mi píše že mám nakladní prostor plný neviem čo s tým mám nákladovný 3118 volný a furt mi to píše prečistil som komp všetko nič sa nenašlo reštartoval som stránku nič a už mi to robí celý deň..

2. Skus dať rlg alebo skus ini prehliadač,popripade dolož svoje id a nick v hre.Je všetko poriadku?

3. cecina1234

cecina1234 User

rlg som dával aj iný prehliadač robí mi to furt ID:160256198
    nick: ßuℓℓєt

4. postman

postman User

Včera mi to taky blblo, chvíli jsem hrál a asi po 10 minutách už to šlo. Nejspíše chvíli trvalo, než data o tom, že už jsem suroviny prodal, dorazila až do centrálního mozku.

5. cecina1234

cecina1234 User

no mne to netrvá 10min ale celý deň mi to nejde poslať raz som poslal ale už to nešlo..

6. postman

postman User

Tak pro jistotu zkontroluj, jestli nemáš v lodi seprom, nebo palladium, co by ti mohlo zabírat místo. Dále se podívej, jestli máš CPU rozšíření nákladového prostoru v obou konfiguracích. Těch 3118 znamená, že nějaké kamínky v nákladu už máš? Nebo kolik je tvůj max. prostor?

7. Korben

Korben User

Nemáš tam náhodou seprom alebo paládium ?

8. Kubino

Kubino Guest

Treba sa pozrieť do inventára, nie cez hracie okno, či tam nie sú suroviny.

9. Nedavno jsem mel stejny problem a resil jsem to zde na foru. Pomohl mi Orome.

Koukni se do hangaru do inventare, zda tam nemas nejake sutry. Pokud prodavas sutry pres PETa muze se stat, ze ti nejake zustanou v inventari, tam na ne klikni a pote na mape prodej a melo by to jit. ;)

10. cecina1234

cecina1234 User

mám ta 2 pala nič iné volné mám 3118

11. cecina1234

cecina1234 User

ešte nie točím bránu totiž :D
    -------------------------------------------
    no už mi to ide ale diky všetkým za radi :)

Naposledy upraveno moderátorem: 27/1/15
  12. Korben

Korben User

Aj nám prezradíš kde bol problém ?

13. 555m555

555m555 User

jen malá otázka bokem , posílání surovin z lodi do skylabu bylo zrušeno? ja jen že v okně poslat suroviny je stale ten symbol pro volbu směru skylab-lod,lod-skylab leč nefunguje

14. =Marvin=

=Marvin= Guest

15. 555m555

555m555 User

áá ja to tušil,děkuji ti Marvine

16. Korbene, myslim, ze nam to nechce prozradit. :rolleyes: Ale rekl bych, ze na 99% mel ty suroviny v inventari, ale na mape je jakoby nevidel. Trochu to ted zlobi.

17. Kubino

Kubino Guest

Škoda ale, že si neuvedomuje ako môže informácia o tom ako problém vyriešil pomôcť v budúcnu pri rovnakom probléme iných hráčov. Nie je hamba priznať, že riešenie bola banalitka.

18. =Marvin=

=Marvin= Guest

Autor už se delší dobu neozval, neaktuální téma uzavřeno a přesunuto do archivu.
    LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.