Rollback na serveru?

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Drift1, 11/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Drift1

Drift1 User

Zdravím vás.Chci se zeptat zda byl nějaký zpětný navrácení nastavení na serveru CZ2.
    Včera jsem si nastavil na herní stránce nezobrazování minimapy a zobrazení mapy na střední uroveň.Měl jsem včera klíč ke kořisti který jsem použil.Dnes mám zobrazení minimapy na normálu a klíč k bedně v hangáru.Ptám se aby jsem neměl nějaký problém.
    11.03.2015 - 18:50[​IMG]Obdržel jsi denní Login bonus na 5 dny.
    10.03.2015 - 23:37[​IMG]Sesbírány logdisky: 2
    10.03.2015 - 23:37[​IMG]Získal(a) jsi: Booster opravy (1 hod.).
    10.03.2015 - 23:36[​IMG]Byl sebrán zelený klíč ke kořisti.
    10.03.2015 - 23:36[​IMG]Klíč k bedně použit.
    10.03.2015 - 23:34[​IMG]Obdržel jsi extra-energii pro galaktické brány (2)
    10.03.2015 - 23:32[​IMG]Byl sebrán zelený klíč ke kořisti.
    10.03.2015 - 23:32[​IMG]Klíč k bedně použit.
    10.03.2015 - 23:32[​IMG]Využité kupóny ke skoku
    10.03.2015 - 23:28[​IMG]Využité kupóny ke skoku

2. |Oromë|

|Oromë| User

3. Drift1

Drift1 User

Dobré..to mi stačí,díky za info.Minimapa opět svítí tak musím počkat až to daj dohromady..odemne vše :D

4. Korben

Korben User

To je zaujímavé že sa ti stále na minimape zobrazuje pozadie. Ako presne sa to u teba prejavuje ? Stačí ak vypneš a zapneš hru ?

5. DJ-METRIX

DJ-METRIX User

Korbene mě se taky vždy pozadí minimapy zapne...stačí když pročistím PC nahodím hru a hle pozadí minimapky naskočí....tak to zase odfajfknu v nastavení a jedu dál...:) je to otázka pár kliknutí a to mě nezabije:))
    Tipuji,že dotyčnému to asi naskakuje také nejspíš po pročištění PC:)

6. Kdyz uz to tu ctu,asi to sem nepatri,ale pozadi na minimape naskoci pokazde kdyz pouziju cclener a je jedno jaky prohlizec.

7. Korben

Korben User

DJ-METRIX a Deborka[TVL] To som si aj myslel,len som to potreboval potvrdiť. Tak že to znamená že nastavenie sa ukladá do cache prehliadača a preto sa toto nastavenie anuluje, tak isto ako nastavenie flash playeru.
    Ďakujem za info.

8. DJ-METRIX

DJ-METRIX User

Korben mě to napadlo hned jak se mi to stalo 3x za ssebou:-D Pak už jsem to ani neřešil:-D Snad to někomu pomuže a dokáží to brát s nadhledem,že musí udělat pár kliknutí po každém vyčištění PC.-)

9. Drift1

Drift1 User

Je to tak...co se týká přihlášky a odhlášky na hru tak se minimapa ukáže...jen ten klíč je mi záhadou..prolezl jsem deník i bilanci ale nic...uvidím po restartu.

10. |Oromë|

|Oromë| User

11. Drift1

Drift1 User

12. Korben

Korben User

No neviem, ja som neskutočne pobúrený, že máš kľúč naviac. :D

Možno sa vloudila chybička, nič viac. Ak sa to neopakuje, tak by som v tom problém nevidel.

13. DJ-METRIX, pár kliknutí navíc. 1. vypnout pozadí minimapy (nepomohl ani restart nastavení) 2. přehodit konfy na dobití štítů. Ano, za minutku se dá hrát. Trochu mi to vadí (ty štíty) v tréninkové aréně, když to zapomenu, můžu prohrát a přehazuji na každý zápas, každé kolo. Už se mi taky stalo to s tím klíčem na pirátské boxy. Ale doufám, že vše, co jsem jmenoval, brzy opraví.

Drift1 tohle ocenil(a).
  14. Kubino

Kubino Guest

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.