Sleva na upgrady

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem oops.eu, 13/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. oops.eu

oops.eu User

Čaute, prosím vás nevíte někdo kdy byla naposledy sleva na upgrady? Nebo kdy bude příští, bývá to většinou jednou za 4 týdny v pátek(v klk hodin už nevím) mám takový dojem, tak jestli to někdo sledujete, dejte prosím vědět jestli to tak pořád je a kdy...
    Díky moc. :)

PS: Kubino, druhý pokus. :)

Neví někdo datum kdy to bylo, abych věděl i týden, prosím? :)

2. PaiMei

PaiMei User

oops.eu obávám se, že tady dostaneš stejnou odpověď jako v předchozím tématu. To prostě nikdo neví přesně, lze se jen dohadovat. Na CZ3 byla dřív skoro pravidelně jednou za měsíc v pátek, no už jsem ji tam dlouho neviděl. Taky na ni čekám, ale je potřeba mít štěstí a být zrovna ve hře, tedy mít i čas. Jediné co vím, že bývá k večeru kolem 7-8 hodiny, ale zase je skoro jisté, že sem napíše někdo, kdo ji využil ve středu odpoledne. Je to opravdu nárazové.

oops.eu a jaritko tohle ocenili.
  3. Diavolo

Diavolo User

Na CZ-1 bude pravděpodobně 17.7 mezi 19-20 hodinou. U nás na serveru je ta hodinka na 90 % v pátek každých 14 dní.

oops.eu tohle ocenil(a).
  4. oops.eu

oops.eu User

Díky za odpovědi :) vím že to nikdo neví přesně, nejsem začátečník, ale chci vědět aspoň kdy přibližně :D potřeboval bych kdyby někdo z CZ2 věděl o té poslední...

5. Korben

Korben User

Ak je na CZ1, tak je aj na CZ2 a aj na CZ3.

6. oops.eu

oops.eu User

No nechce se mi věřit tomu že by to bylo stejně, akce taky nemáš stejně, takže proč by byla sleva na upgrady a třeba MHH taky není stejně, ne? :) Bývá nějak o hodinku posunutá... :)

7. Korben

Korben User

Na cz serveroch je rovnako, posunutá je na globaloch.

oops.eu tohle ocenil(a).
  8. Kubino

Kubino Guest

Má autor ešte nejaké otázky?

9. oops.eu

oops.eu User

To je divné, když jsem ještě kupoval urko tak jsem přepínal mezi světama cz3 a cz2 a vím že na cz3 byla o hodinu dřív. No to je jedno. :)
    Děkuji, všechno.

10. Kubino

Kubino Guest

Zodpovedané, LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.