Spojování cz2+cz3

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by ~♠вαηαη♠~, Aug 13, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Zdravím, mám otázku, jaktože servery cz2,cz3 a GE2 jsou uzamčeny již dnes 13.8, když spojování mělo začít až 14.8 ? Přesunul se datum spojení nebo jak? Na cz3 jsem měl v plánu ještě dnes, den před spojením něco udělat, tak proto se ptám..děkuji za odpověď.

Qerty21 likes this.
  2. 123_test

123_test User

Taky by mě zajímalo, co se děje. Ještě, že jsem ty screeny udělal brzo ráno, chtěl jsem si to nechat na večer.

3. -baghira2-

-baghira2- User

Já mam taky dotaz.

Zde se píše #32, že:
    následující servry, jsou nyní v režimu údržby kvůli dalšímu sloučení
    DE6 -> DE4
    PL1 -> PL3
    CZ2 -> GE2

Co to má vůbec společného s cz3? Jakým právem odepisujete oba tyto servery, již teď počas 48 hodín?
    A odkdy se cz3 odstavuje jenom kvůli spojování CZ2 -> GE2? To chcete opravdu naštvát všechny hráče hrajíci zde?

Cruenta†Ultionem likes this.
  4. Arya

Arya User

~♠вαηαη♠~,Ahoj, ano dle plánu mělo být další spojení 14.8., avšak v BP se nakonec rozhodli pro začátek již dnes -> https://board-cs.darkorbit.com//threads/co-se-v-do-objevilo.110244/page-2#post-937005.

Je mi líto, jestli ti to zkřížilo plány ve hře. :( Servery budou nedostupné až 48 hodin, ale potom hurá na mapy. :)
    Diskuzi ke spojení servrů zde již máme, pokud by ses chtěl ještě na něco zeptat, napiš prosím zde: Spojení servrů

Téma z důvodu duplicity uzamykám a přeji pěkný den.:)

Edit:
    -baghira2-, Co to zase vyvádíš? Servry jsou nedostupné kvůli jejich sloučení. Vzhledem k tomu, že již došlo ke spojení servrů GE2 + CZ3 a nyní se spojuje CZ2 + GE2 (tedy i CZ3), tak je pochopitelné, že i servr CZ3 bude nedostupný. A příště tady nevyskakuj jako čertík z krabičky. ;)

ஃWolffяimusஃ and -baghira2- like this.
  5. -baghira2-

-baghira2- User

Na klíčky si ještě zapomněla. No škoda.

Ovšem, Děkujeme za odpověd.

6. Arya

Arya User

-baghira2-, kdybys nezlobil, tak bych možná nezapomněla. :p

-baghira2- likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.