15,3,2015 JPA

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Terror•Priest, 15/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dobrý den chci se zeptat co se děje když jsem se v patek večer nebo v sobotu rano u nem mohl registrovat na JPA kde je odpočet do začatku proč tam není na mem acc když jsem se registroval

2. Spartakus

Spartakus User

Asi byla tenhle týden zrušená. Já tam nic nemám... :)

3. Muže nějaký moderator odpovědět a nepřehlížet muj komentař ?

4. *pursuer*

*pursuer* User

Aj moderator si to musi najskor overit,ze co sa stalo.Ja som tiez nevidel,zeby mala byt dalsia JPA,takze bude asi prelozena na iny termin.Pockame si,co nam povedia ;)

5. Korben

Korben User

Bolo niekde napísané že má byť dnes JPA ? Pokiaľ viem, tak nie , stále platí -
    Jackpot Arena Kompenzácia / Opakovanie

Ty si myslíš, že my tu sme nonstop ? Toto nieje chat, tu si na odpoveď musíš počkať.

6. |Oromë|

|Oromë| User

Terror•Priest Ja som nikde ziadnu registraciu nevidel, laskavo tu prestan kazdy tyzden spamovat o JPA, Opakování JPA

Presny termin este nebol stanoveny, az bude JPA, tak vas o tom bude BP informovat.

7. Já se v Sobotu po půlnoci registroval a tedka JPA nikde
    Je fakt super že od lednového JPA čekám na další a od te doby nehraju protože mám kappa boster který jsem dostal po udělaní 12 kapp fakt super šak mě to stalo jen víc jak mega U

8. Spartakus

Spartakus User

To by mi tak stálo za to, čekat na JPA. :D Pak rupneš v prvním kole a několik týdnů čekání v háji. Hru hraju pro relax taky jsem do ní nacpal okolo 30000 Kč... Nikdo tě do investování do hry nenutí.

9. Ja hraju hlavně JPA a v prvním nikdy nerupnu tak maximalně kolem 8 kola

10. Korben

Korben User

No musíš si počkať na jej spustenie. Nikde nebol oznam o spustení a neverím že bola možnosť na registráciu , lebo po polnoci som bol v hre a žiadna možnosť registrácie nebola.

11. ZOHAN

ZOHAN User

v pátek na serveru cz1 registrace na JPA naskakovala.Vím,že kluci z klanu co do ní chodí,tak se přihlásili a v neděli nic?
    V sobotu registrace už nenaběhla.

12. Kubino

Kubino Guest

Pre neaktuálnosť uzamykám.

LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.