2 učty na jednom mailu

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem M★ЯŞHДŁŁ†MДŁŁIИΦWŞKY, 6/9/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ahoj mam tu takovy problem včera večer jsem našel svuj stary učet na kterem sem přestal hrat a nedavno jsem ho zase našel a mel jsem na nem zrušeny e-mail ale povedla se mi takova vec že jsem si ho omylem dal na e-mail na kterym mam svuj současny učet tk bych se chtel zeptat zda-li za to nedostanu ban na oba učty protože by me to dost štvalo tak žadam o radu...

2. sufuzky

sufuzky User

Pokial hráš podstivo tak ban nedostaneš ;). Ban sa neprideluje na mail ale na účet. Takže pokial si na druhom účte nič neurobil tak sa nemáš čoho báť.Za to že máš 2 učti na 1 mail prihlásené ban nedostaneš.

Naposledy upraveno: 6/9/15
  3. prave že mam z toho docela klepavku protože o ten vypracovanej učet bych fakt nerad přišel

4. =Marvin=

=Marvin= Guest

M★ЯŞHДŁŁ†MДŁŁIИΦWŞKY pokud hrajes poctive a nic proti pravidlum a VOP neprovadis, nemas se ceho bat.
    Jinak je mozne mit na jednom emailu vice uctu, to neni problem.

5. ok dobře a dik požadal bych tedy o LOCK tedy nemam dalšich otazek

6. =Marvin=

=Marvin= Guest

Zodpovezeno, LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.