2024-2025

Diskuze na fóru 'Diskuzní koutek' zahájená uživatelem aaalucka-pavel†, 7/11/25 v(e) 6:47 AM.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Jsem tu od roku 2009 , ale to co se děje za poslední 2 roky s touto hrou , tak z toho se mi vážně chce zvracet. Za tu dobu jsem potkal v této hře hodně šmejdů počínaje nějakýma autopilotama, autonákliky , střílení mimo hrací vzdálenost , nemožnost při vzájemném souboji soupeře nakliknout-zaměřit , ale to co se tu děje za poslední dva roky je fakt na blití. Tohle už s hraním nemá nic společného. Úplná žumpa je současná BL mapa. Vlaky , vlaky , vlaky, autopiloti s náklikama prostě hnus, neuvěřitelný hnus. Takovým to premiantem je klan WAR .To co si tu můžou dovolit je neuvěřitelný. 8 účtů na sobě ve vláčku s autoklikem je naprostá běžná věc. Na Invoke nebo Behemoth neexistuje šance se jen přiblížit. Tenhleten hnus umocnuje tabulka dosažené cti za týden. Pořád dokola jedni a ti samí hráči- naše top 30 dokáže uhrát 2,7 -3 miliardy !!! cti za týden.Nevím jestli vám to dochází, ale takováto čest znamená, že by jste musel každou vteřinu po celý týden 24/7 nabrat cca 5000 cti !!!! Ani se 70 % boosteram, desingn na lod nejste takovouto čest nahrát ani omylem. Ikdyby jste dostal nějakým záhadným způsobem 150 % na celý týden, ani tak se to nedá.Odměny za dokončené mise- to je úsměvné nejvíce, miliardové odměny rozhodně za dokončené mise nejsou . No a pak si tu na forum přečtu, že proběhla první vlna banů za porušování VOP a za nečestnou hru. V tu chvíli od toho dotyčného co to napsal na sobě cítím jak se mi směje do ksichtu a říká si jaký jsem hnup, že tohle vůbec dodnes hraji dle VOP. Myslím, že je na času tuto hru dál finančně nepodporovat a investice třeba za prémium účet vrazit do jiné hry

OREL68 tohle ocenil(a).
  2. Na GE1 znamenala poslední banovací vlna celejch 7 lodí! haha, hehe, hihi…

Vlaky na BL jsou opravdu problém, protože bez kuliček z BL se ta hra dlouhodobě nedá hrát. Já mám ještě zásoby z doby, kdy se strojvůdci aspoň trochu báli a z dob, kdy to bejvalo rozbitý. Ale dochází a letos jsem si snad na Behe ještě nešáh. Navíc se nám ostatním tihle železniční podvodníci ještě smějou na chatu.

Ale tak hra se tímhle směrem vyvíjí a budou to hrát jen frajeři z vláčkama proti sobě. Přijde mi to nemocný! Tak pěkně vymyšlená hra to byla.