24.12 Odmena

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Earthquake, 23/12/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Earthquake

Earthquake User

Zdravím. Takto si váži BP hráčov, že im dá na Vianoce dvadsať wiz rakiet? Tak to je potom fakt veľká vďaka, že my ako hráči im ročne dáme neuveriteľné kvantum peňazí a ony nám za oplátku dajú tieto trapné rakety, ktoré ani nevyužijem. Čakal som, že bude aspoň 50xEE keď už nie LF-4. Ale toto? Tak to si fakt robia z hráčov výsmech.
    EDIT: Akciové úlohy 2x kupón na opravu a dokopy 1000 uridia na 24.12? Výborne, len tak ďalej BP tím.

2. Earthquake - A znáš přísloví "Darovanému koni na zuby nekoukej" ? :rolleyes:

3. Earthquake

Earthquake User

Nevenujem sa slovensku v ničom, takže ani príslovia neviem. Preklínam...

4. nič v zlom a na vianoce človek fakt čakal niečo iné ani ja som nečakal že to budu wiz

5. Ale jo, taky by se mi na Štědrý den líbilo něco lepšího, WIZky jsou opravdu jen na hraní. Ale zase mi to netrhá žíly natolik, abych si stěžoval. :)

Sentiero a Little_Tali tohle ocenili.
  6. =Marvin=

=Marvin= Guest

Earthquake a co brána která v odměně dala dohromady 25.000 Uridia, z NPC nepočítám? Celkové odměny z úloh? Další odměny z adventního kalendáře? Akciové boxy? Ice Meteory každou chvíli a další akce, na kterých se dá také neskutečně nahrabat? A hráči pořád budou brečet jak je jim to málo :rolleyes: To zase já proklínám takovou nevděčnost a nenažranost.

A jestli někdo čekal na Vánoce LF4, full upgrade štíty, 50 klíčů, milión Uridia,.., tak to celkem lituji jeho naivitu. :D

Btw, k akci diskuzi máme, připomínky tam.

Duplicitní téma, LOCK!

7. Korben

Korben User

Earthquake, Krásne pažravé Vianoce a nech sa ti od pažravosti grgá celý rok.:p Ešte na štedrí deň aby tu bolo človeku zle z takých pažravcoch. :confused:

svi1, Little_Tali a Drift1 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.