28.01. Spaceball 19:00 - 22:00

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Kérberos, 24/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. |Oromë|

|Oromë| User

Tak a dost, ukludnite sa laskovo a prestane to tu spamovat.

Co tu hned pisete nakrknuty? Zobral vam niekto nieco? Nie, tak dokym sa k tomu BP nevyjadri a nepodnikne kroky na opravu SB, nema zmysel tu nieco riesit a spekulovat o rollbacku.

2. Spartakus Jakých nepoctivců sakra, dost mě urážíš. Na SB ztrácím masky, munku atd. střílením jako na každém normálním, že to BP zase podělalo je problém jen a zase jen BP. Kdyby se vyjádřili nelezte na Spaceball, situace bude vrácena/neposlechnuvší budou postihnuti, tak tam samozřejmě nelezu, ale takhle to beru jako super možnost výdělku. Nedivím se, že BP nijak nekomunikuje a že se jim prozměnu vymstilo, že o víkendu nepracují, spíše bych se divil, kdyby se nám po dnešní půlnoci dostalo hlášení "Stala se systémová chyba a Spaceball stále přetrvává, důrazně žádáme všechny hráče aby se Spaceballu neúčastnili."

Pᗣᗧ•••Nαrcis•• a Foяmi No vy jste mi teda výtečníci a ban za blbé kecy by jste jako nechtěli? To nemyslíte vážně dát 1den ban za box a těm s dvojnásobkem pro jistotu 2. Spíš bych nejradši dal BP pokutu za každou hodinu, co tahle chyba trvá a nikdo s tím nic nedělá, že je víkend mě opravdu nezajímá. Uvědomte si laskavě, že žádný hráč nemůže za to, že tahle hra je bugama a podvodem prolezlá skrz na skrz a že se pak každý podle potřeby snaží zahojit na tom, že hra je buglá s nějakým pozitivním dopadem je celkem přirozené. Trochu mi to připomíná jako když poddaný ve středověku ukradl pánovi z lesa trochu dříví, je to úplně to samé...

Já doufám, že se žádný postih apod. dít nebude, osobně se velmi divím, že BP se stane kyks s kamkovací skupinovkou minulou bitvu o vliv, nepoučí se a něco obdobného se jim stane i o letošní, být šéfem BP tak jsem z toho asi na prášky... :D:D:rolleyes::)

-HeJkO33- tohle ocenil(a).
  3. Spartakus

Spartakus User

≈ΖĮ©ĦMαĵŝŧ€®≈[VWV™] Víš, čas SB byl jasně napsaný, pak se evidentně stala chyba, ale hráči nemají nikdy dost a tak toho zase využívají. A pak to možná odnese i zbytek serveru. Mě osobně vem čert, já hrát nepřestanu, ale jak by to asi zapůsobilo na začátečníky, kteří hrají pár dní, nebo hodin? Celý den lítají a střílejí, nemají tušení co to SB je a potom přijdou o to co nahráli? Já osobně bych potom nehrál. A jestli přijdu o ty LF4ky, tak na příštím SB rozpoutám peklo, jaké tam dlouho nebylo... Sorry za OT, ale musel jsem.

4. Spartakus - Jak jsem řekl, já se hojím např. za to, že tenhle pátek nejela cca 20 posledních minut hl. stránka když byla zrovna hodinka upů a chtěl jsem upgradovat co nejvíc, za to, že musím trpět ve hře podvodníky a za tunu bugů, které obsahuje. Černé svědomí rozhodně nemám, zvlášť když si za to BP může zcela samo :)

5. Zafod

Zafod User

Hehe, záhada je objasněna. Pro příště bych poprosil autora tématu o jasnější definici problému. Mě opravdu nenapadlo kontrolovat mapu.

≈ΖĮ©ĦMαĵŝŧ€®≈[VWV™] ty se hojíš, jo? Třeba za to, že ti 20 minut nešla hl. stránka, když byla zrovínka nějaká akce a ty jsi moc chtěl... A jak musíš trpět tunu bugů, až je mi tě líto, chlape. Proč tu hru vlastně hraješ?

Sorry, ale to co jsi napsal vypovídá o krásné povaze České... Jak smutné...

postman a Spartakus tohle ocenili.
  6. Foяmi

Foяmi User

Zichmajstere, nechci byt zly, ale ty ponekud asi nechapes sarkasmus.

7. *SATKO*

*SATKO* User

Podla aktualnych vysledkov SB hrači VRU pochopili,že to nie je v poriadku a z môjho pohladu si zaslužia oceniť za čestnosť a hernú disciplínu

8. Belgam

Belgam Guest

Co tu vubec resite? Akce trvala dele nez mela a nikdo na tom nic menit nebude. Sebrat by meli tem co tu resi rollback.
    Jinak o vikendu na BP nikdo neni, takze jak chcete informace?

9. njn Belgam ma docela pravdu ved aj ty v Bp su ludia a nie stroje :)

10. THORAS

THORAS User

Spíše než délka trvání SB by se měla vyřešit situace ohledně funkčnosti hry :

11. THORAS Přihlásím se na forum , co je zde nového a čím bych komu mohl pomoci . Kouknu se na tvůj komentář a chce se mi z něj zvracet . Pracovníci Bigpointu se neustále snaží vylepšovat plynulost hry pro nás hráče . Tím , že tu napíšeš takovýhle OT jsi akorát dal najevo , jaké je tvé IQ . Tohle téma bylo jen pro to , aby se zde nahlásil problém ohledně spaceballu ( popřípadě seklého času ) tedy i nabíjení základen , buglé MHH atd ... Jestli máš potřebu někde psát takovéhle názory , tak si vem papírek můžeš si ho pořádně popsat a následně ho hodit do krbu . Protože takováhle věta pouze ukazuje , jaké máš komunikační schopnosti . -__-

12. Korben

Korben User

Tak som si túto krásnu tému prečítal a musím konštatovať že spameri nesklamali, tlč huby , ktoré majú samozrejme neskutočnú pravdu a všetkému rozumejú.
    Nechápem , ako niekto môže hrať túto hru a sústavne napáda prevádzkovateľa hry a pritom ani len netuší , čo všetko BP robí pre to aby hra išla.
    Firma BP v takej podobe ako je teraz, zmenila majiteľa a aj prístup k hre.

Pre nechápavých , to je niečo podobné, ako kúpiť staré auto, v ktorom sa vŕtalo kopec opravárov. To znamená že takéto auto potrebuje kompletnú údržbu a to zaberie nejaký čas a niektoré úpravy sa nedajú vrátiť späť, nakoľko sú tak prepojene, že ich zmena by mala neblahé následky.
    A presne toto je aj s hrou.

Zopár "hráčov" tu vypisuje aká je hra zlá, ako nič nefunguje , vyzývajú druhých hráčov aby prestali hrať a podobne , sú u mňa s prepáčením idioti. Áno napísal som to na plnú hubu, idioti. Lebo len idiot, môže robiť niečo čo robiť nechce a pritom ho nikto do toho nenúti.
    Len idiot , môže vrážať peniaze do toho čo podľa neho nefunguje. :rolleyes:

Nehnevajte sa na mňa, ale nikdy nebudem robiť to čo nechcem a to do čoho ma nikto nenúti. Ten kto to robí, si ani iné oslovenie nezaslúži.

Tu viac nieje čo riešiť. Pre všetkých rovnako platia VOP a pravidla pre hru. Ten kto si to dobre naštuduje a hlavne to pochopí, tak tu prestane písať hlúposti.

THORAS Keď sa vyrieši ľudská hlúposť ,lenivosť, arogancia a závisť, tak sa vyrieši kopec problémov a nie len v hre. Nevidel som tu od teba žiadny test k nahláseniu nejakého problému , ale napísať bezduchú vetu že by sa mala vyriešiť situácia s funkčnosťou hry , tak na to už si majster. Poviem ti tajomstvo, hra funguje. Jediný problém ktorý teraz bol, bol ten že sa neukončil spacebal a to je všetko, inak hra ide.
    Ak tebe nejde a dovolíš si tvrdiť že chyba je u BP, tak chcem od teba o tom dôkaz, ktorý ukáže že chyba je u BP, lebo ty máš určite samostatný, súkromný kábel, ktorý máš natiahnutý priamo k BP. :rolleyes:

O spaceballe v BP vedia a riešia to.

Uzavreté, LOCK.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.