3D a 2D - dohled

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem -*PitrasCz*-, 3/10/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj, chtěl bych se zeptat.. Nevim jestli to děla všem, ale již nějakou dobu jsem si všiml, že dohled na 2D je o dost "menši" než na 3D, nevim jestli to je tak zaměrně nebo je to chyba, takže se obracim sem ;) Diky.

2. sufuzky

sufuzky User

Nieje to chyba v hre má to tak každy v 3D vidíš ako kedby z boku tie lode v 2D lode len z hora.

Naposledy upraveno: 3/10/15
  3. PaiMei

PaiMei User

Dohled je větší. Znát je to hlavně v TA, kde v 2D nelze nakliknout protihráče, protože mu v tom brání bariéra, zatímco ve 3D to lze, pokud protihráč doletí až ke kraji.
    Což např. vysvětlilo, jak je možné, že když jsme letěli k sobě, protihráč hned začal střílet. Přepnutím z 2D do 3D jsem pochopil.

4. PaiMei u monitorů s větší úhlopříčkou to jde i ve 2D;)

PaiMei tohle ocenil(a).
  5. sufuzky

sufuzky User

PaiMei - a skúšal si ísť posledné 1-2 týždne do TA? ;) pravdepodobne prebehla aktualizácia a mapa sa zámerne zvedšila, kedysi bolo možné nakliknúť ešte ked sa odpočítaval čas do začiatku dueli teraz už nie a to platí aj pre 3D.

Naposledy upraveno: 3/10/15
  6. sufuzky před týdnem to určitě ještě šlo - byl jsem tam na svým notebooku 11'' a když jsem si najel na okraj, tak jsem ho mohl kliknout.

7. TRIXT

TRIXT User

sufuzky: Jde to i teď, když jsi dole. Jen to chce odpovídající rozlišení monitoru. ;)

8. To jsem si uvědomil právě včera - hraju momentálně ve 3D, páč se mi to míň seká a díky té upravené perspektivě můžu, pokud jsem v dolním rohu, nakliknout hráče nahoře. Naopak to nejde. A ještě k tomu rozlišení: ve 3D jsem to ještě neměl šanci porovnat (velký vs. malý monitor), ale ve 2D vím, že je tam malý rozdíl.

P.S. TRIXT asi jsi si spletl rozlišení a úhlopříčku, rozlišení může mít monitor s úhlopříčkou 27'' a 10.1'' stejné;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.