3D a 2D - dohled

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by -*PitrasCz*-, Oct 3, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Ahoj, chtěl bych se zeptat.. Nevim jestli to děla všem, ale již nějakou dobu jsem si všiml, že dohled na 2D je o dost "menši" než na 3D, nevim jestli to je tak zaměrně nebo je to chyba, takže se obracim sem ;) Diky.

2. sufuzky

sufuzky User

Nieje to chyba v hre má to tak každy v 3D vidíš ako kedby z boku tie lode v 2D lode len z hora.

Last edited: Oct 3, 2015
  3. PaiMei

PaiMei User

Dohled je větší. Znát je to hlavně v TA, kde v 2D nelze nakliknout protihráče, protože mu v tom brání bariéra, zatímco ve 3D to lze, pokud protihráč doletí až ke kraji.
    Což např. vysvětlilo, jak je možné, že když jsme letěli k sobě, protihráč hned začal střílet. Přepnutím z 2D do 3D jsem pochopil.

4. PaiMei u monitorů s větší úhlopříčkou to jde i ve 2D;)

PaiMei likes this.
  5. sufuzky

sufuzky User

PaiMei - a skúšal si ísť posledné 1-2 týždne do TA? ;) pravdepodobne prebehla aktualizácia a mapa sa zámerne zvedšila, kedysi bolo možné nakliknúť ešte ked sa odpočítaval čas do začiatku dueli teraz už nie a to platí aj pre 3D.

Last edited: Oct 3, 2015
  6. sufuzky před týdnem to určitě ještě šlo - byl jsem tam na svým notebooku 11'' a když jsem si najel na okraj, tak jsem ho mohl kliknout.

7. TRIXT

TRIXT User

sufuzky: Jde to i teď, když jsi dole. Jen to chce odpovídající rozlišení monitoru. ;)

8. To jsem si uvědomil právě včera - hraju momentálně ve 3D, páč se mi to míň seká a díky té upravené perspektivě můžu, pokud jsem v dolním rohu, nakliknout hráče nahoře. Naopak to nejde. A ještě k tomu rozlišení: ve 3D jsem to ještě neměl šanci porovnat (velký vs. malý monitor), ale ve 2D vím, že je tam malý rozdíl.

P.S. TRIXT asi jsi si spletl rozlišení a úhlopříčku, rozlišení může mít monitor s úhlopříčkou 27'' a 10.1'' stejné;)

Thread Status:
Not open for further replies.