Chyby 3D engine,nefunguje

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ™»Fєяяy●Iş●ßã©k«™, 30/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dobrý den,můj problém je ten,že jsem ještě včera v klidu hrál na Mozille ve 3d,jenomže dneska ráno jsem se nalogoval a nejde,jinde na opeře nebo chrome jde,ale na mozile nejde,zkoušel jsem ccleaner,znova stáhnout mozilu,předtím jsem jen přes windows update aktualizoval nějaké věci,jinak nic
    Děkuju za případnou odpověď :)

2. *SATKO*

*SATKO* User

Niečo sa pri updatoch asi zmrvilo,hrám DO na mozille roky a fachčí v pohode aj dnes.Skús vratiť system pred tie aktualizacie a daj vedieť,malo by to zabrať

3. a to mám udělat jak? prosím? :)

4. *SATKO*

*SATKO* User

No,system si vytvara body obnovenia ku ktorým ho môžeš vratiť ked sa niečo nepodarí.Aký mas windows ?

5. =Marvin=

=Marvin= Guest

Tak obnovovat system bych moc nedoporucoval, a vynechavat aktualizace systemu jen kvuli hre uz vubec ne.

Radeji si zkontroluj zda mas aktualni verzi prohlizece, flashplayeru. Podivej se i na postup ve 3D mód - FAQ:

1. Aktualizujte svůj Flash Player. Použijte oficiální verzi z webuhttps://get.adobe.com/flashplayer/
    2. Zkontrolujte, zda máte zapnutou hardwarovou akceleraci (klikněte pravým tlačítkem na flash -> nastavení -> první záložka (Zobrazení) -> zaškrtněte možnost „Povolit hardwarovou akceleraci“).
    3. Aktualizujte ovladače své grafické karty (tím můžete znatelně vylepšit výkon).
    4. Zavřete stránky, které obsahují náročné prvky (hry, reklamy apod.) ve všech oknech prohlížeče. Hudba by neměla být problém (pokud během přehrávání neběží nějaký náročný vizualizér apod.).
    5. Zavřete nepotřebné aplikace běžící na pozadí, zejména ty, které využívají GPU.
    6. Aktualizujte prohlížeč. Pokud používáte Google Chrome (s Pepper Flash) a pozorujete problémy s výkonem (nebo vám 3D verze nejde spustit), přestože máte dobrý počítač, vyzkoušejte jiný prohlížeč (Firefox, IE). Pepper Flash v prohlížeči Chrome je znám svými výkonnostními problémy a vývojáři s tím těžko mohou něco dělat.
    7. Vyprázdněte mezipaměť prohlížeče.
    8. Proveďte sken systému pomocí antiviru.

6. *SATKO*

*SATKO* User

=Marvin=viem,že obnova nie je výhra ale vylúčil by aspon možnosť že to bolo tou aktualizaciov,ked vravel že den pred tým hral normálne

Naposledy upraveno: 30/7/15
  7. =Marvin=

=Marvin= Guest

*SATKO* to sice ano, ale vzdy je lepsi zacit s vylucovanim jednodussich moznosti, nez rovnou prejit k drastickym resenim. ;)

8. *SATKO*

*SATKO* User

máš pravdu,no snáď urobí čo mu radíš a dá vedieť či sa problém vyriešil

9. Díky *SATKO* dal jsem obnovení systému a už to zase běží jak má :) můžete locknout :)

10. *SATKO*

*SATKO* User

11. =Marvin=

=Marvin= Guest

Tak hlavne ze sis poradil. Obnoveni systemu prakticky vraci stav PC a nastaveni do urciteho bodu tak jak byly pred nejakou zmenou, treba prave aktualizaci, takze mozna stacilo je jen projit a zkontrolovat.
    Nu coz, problem vyreseny, uzaviram.
    LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.