3D hra. Na Opeře nefunguje :/

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem -*PitrasCz*-, 26/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj.. Potřeboval bych poradit, 3D hra mi na Opeře nejede, ale když použiju Mozillu tak tam vpohodě jede, nevíte v čem by mohl být problém? Flash je aktuální. Děkuji za radu

2. Korben

Korben User

Ako nejde ? Čo ti to robí ,alebo nerobí.

3. No, na Mozille mi normálně 3D engine funguje, ale když to hraji na opeře tak mi 3D nefunguje (Nejde zaškrtnout políčko na změnu). Akceleraci mám zaplou, flash nejnovější, takže vážně nevím.

4. Korben

Korben User

V minulosti ti to išlo ? Operu nepoužívam , ale ak ti to išlo a zrazu nejde, tak muselo prísť k nejakej zmene , napr. update doplnku a ten ti znemožnil spustenie hry v 3D režime.

5. |Oromë|

|Oromë| User

-*PitrasCz*- Ja uz roky pouzivam operu a ide mi v nej vsetko dobre, aj 3D.

Tvoja opera ma s 3D problem uz od zaciatku alebo ti to zrazu zacalo?

FP nie je vsetko, takze povinne cleaner, skontroluj aktualizacie(java, prehliadac), prejdi si doplnky opery ci tam nemas daco divne.

6. Na opeře mi to nikdy nešlo :/ Prohlížeč je nejnovější a flash 18.0.0.209. A doplňky to také nebude. Vymazal jsem ji, stáhl a nainstaloval znova a také nejde :/

7. assaskocze

assaskocze User

Já používal ještě včera operu a vše mi šlapalo jak mělo..

8. |Oromë|

|Oromë| User

-*PitrasCz*- Ake ma tvoj PC parametre? speed a ping test si robil? Mas s operou aj ine problemy? Neinstalujes nahodou nevhodnu verziu opery? Myslim to tak, ze tvoj PC je napr. 64bit a operu mas na 32bit.

Tiez nemas v PC 2 antivirusy? Celkovo nemas problem s antivirom? Ono castokrat moze antivirus narobit v PC pekny bordel, istu dobu som mal velky problem a net mi poriadne blbol, stranky zle nacitalo, odpajalo ma od siete, zle zobrazovanie veci v prehliadaci. Nakoniec som zistil, ze to celu dobu robil eset,musel som ho odstranit a preinstalovat, potom to islo.

9. Prominte že jsem se neozýval byl jsem pryč. Jinak mam 64bit OS, Windows vista.. Prohlížeč mám akutalizovaný a na 64 bit věrzi OS. Antivirusem to nebude, vypnul jsem ho a také to nejde :(

10. |Oromë|

|Oromë| User

-*PitrasCz*- No ja som musel antivirus vymazat, vypnutie nepomohlo. Po vymazani zazrakom zacal net fungovat. Antivir moze byt zakerny a jedine 100% riesenie ako ho vylucit je ho vymazat.

Mimochom vista a XP uz su starsie a microsoft ich prestal podporovat, pocitac ti sice pojde, no bez podpory a aktualizacii mozu casom nastat vselijake problemy.

11. Korben

Korben User

Vista nebola dobrá, ani keď mala podporu. Určite by som odporúčal novší OS.

12. ja hraju na vistě a šlape jak švycarsky hodinky .hraju orbit pres (maxthon) a tam de 3d uplne v pohodě

13. |Oromë|

|Oromë| User

QμΛηţμmФŦŚøℓΛςε Hra a windows ti mozu fungovat normalne, no to nemusi platit pre autora.

Osobne by som sa systemu zbavil a vymenil za 7 ci 8, a nielen kvoli hre, problemy moze mat casom aj v inych veciach.

14. Zkusil jsem vše a pořád to na té Opeře nejde :( Aktualizoval jsem vše od graf. karty po javu a nic :( Vážně už nevím..

15. |Oromë|

|Oromë| User

-*PitrasCz*- Ak ti to tam nikdy neslo, tak to ukazuje na problem tvojho PC a ja osobne by som ho videl v samotnej Viste.

Celkovo ti mozeme maximalne poradit, ak ti to velmi prekaza bude najlepsie si zavolat niekoho kto sa tomu rozumie a nech sa nato pozrie osobne.

16. Aha..:) Asi přejdu na Firefox tam to funguje dobře :) Dík

17. Mne to tiež začalo pred časom blbnúť na comodo dragon-ani tam nejde 3d-hrám už len na firefox a bez problémov aj v 3d-a to mám xp-)

18. d4sti555

d4sti555 User

Nemáte vypnutú HW Akceleráciu?

19. Vyrešil jsem to.. Stahl jsem si starši verzi a jde to..

20. =Marvin=

=Marvin= Guest

-*PitrasCz*- tak to byl zrejme problem verze prohlizece, respektive nastaveni v nem.
    Protoze pises ze ti uz vse jde, povazuji tema za vyresene.
    Uzavreno, LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.