3D - Nezobrazujú sa bedne

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem -••ÐełteN••-, 4/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dobrý deň. Dnes je 3 násobná šanca na lf-4. Tak som si povedal že pozbieram nejaké tie bedne ale problém nastal v tom že v 3D režime sa mi nezobrazujú zelené bedne. V nastaveniach som nenašiel nič čo by to ovplyvnilo. Menil som detaily z low na high ale nič nepomohlo. Keď si prepnem režim 2D tak sa mi bedne zobrazujú.

2. =Marvin=

=Marvin= Guest

-••ÐełteN••- promaz cache a zkus to znovu. Jinak pozorujes ze se ti nezobrazuji az dnes, nebo je to dele? Mne osobne se treba vcera ukazovali ve 3D bez problemu.

3. Premazal som a stále nič.
    Inak som to nejako nepostrehol takže netuším či sa mi to nezobrazuje len dnes.

4. Mne sa zobrazuju bez problemov tak neviem kde by mohol byt problem. zobrazuju sa mi ako v 2D aj v 3D. neviem aky prehliadac pouzivas, aku verziu FP a aku mas grafiku

5. Příčinou by mohl být taky 3D efekt - zatímco ve 2D je bedna vidět nadálku v plné velikosti, ve 3D se mi nejdřív jeví jako malý bod a teprve když k ní letím, postupně se zvětšuje. Takže bys je mohl klidně míjet.

Łïmïtlεşş tohle ocenil(a).
  6. |Oromë|

|Oromë| User

-••ÐełteN•• Ak ti ide o LF4, prehod sa na 2D, budes aj rychlejsie zbierat, 3D je pekne a zaujimave, no aj som skeptik a ostavam v 2D.

Globalny problem to ale asi nebude, kedze vsetkym sa zobrazuju.

7. Boli sme na ts3 s ďalšími hráčmi. Hrali v 2D, naviedli ma k bedni no ja som hu nevidel..

8. Možná by stálo za vyzkoušení použití jiného internetového prohlížeče, dále zkontrolovat verzi FP :).

9. Kubino

Kubino Guest

Treba spraviť údržbu PC, toto je zobrazovacia chyba zavedením nového 3D klienta.

10. Ďakujem za odpovede. Môžete lock

11. Kubino

Kubino Guest

Zodpovedané, LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.