3D

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Irisacek, 27/9/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Irisacek

Irisacek User

Dobrý den,chtěl bych se zeptat jestli mi není někdo schopný poradit.
    Měl jsem s DO pauzu a po zhruba 3 týdnech jsem si šel zase zahrát když je teď ta nová akce ale zjistil jsem že mi nejde 3D,netušil jsem proč. Chtělo to po mě novou verzi flashe,dobře aktualizoval jsem to (dokonce i poté podruhé...) Stále nic,tak reinstal prohlížeče (opera) taktéž nic. Tak mě už jen napadlo aktualizovat ovladače.. taktéž nic .. s HW akcelerací sem nic dělat nemohl,začal jsem to vyhledávat až po tomto .. Políčko kde by se to mělo dát změnit mám zašedlé a na googlu se mi nepodařilo najít dobrý návod jak HW akceleraci upravit... Pokud by jste někdo věděl co s tím,prosím poraďte.

2. Zkus přejít na jiný prohlížeč. Osobně jsem byl velice překvapen, když mi začala chodit hra ve 3D v chrome, doposud mi nechodila vůbec v ničem. Mám totiž jen grafický akcelerátor intel GMA 4500M. Chrome mám v 64 bitové verzi a jde mi to. Maxthon se mi drží stále v 2D. Pak ještě skus mozillu firefox, dost ji tu chválí.

3. S firefoxem bych byla ted opatrna, sice v nem hra slape, ale od posledni aktualizace teda jak ja na win XP (32bit, i3 370-M, 4GB ram, Intel HD Graphics) tak i partner na win 10 (64bit, AMD FX, 12GB ram, Radeon R5) zaznamenavame tezky zamrazy mozilly (a to pri cemkoliv, nemusi to byt zrovna DO), ktery se vetsinou daji vyresit az vypnutim v procesech. On ted na win 10 presel na inovovany IE - Microsoft edge myslim, a tam je to lepsi. Moje zelezo bohuzel Chrome ani operu nezere a na IE to fakt poustet nebudu, staci mi jen ta doba zapnuti samotnyho prohlizece, tak si pockam na dalsi aktualizaci.
    Uz aby to bylo.

Nicmene na test jestli ti to v nem jede ho klidne zkus.

4. Ještě mě napadlo, občas se mi to stane a pak musím výkon grafiky nastavovat v biosu na ten maximální 128m výkon. Zkoušel jsem i operu a 3D mi v ní šlape dobře. Dceři jde také v edge na W10.

5. Ahoj.. Taky mi to na nejnovějši Opeře nejelo. Ale stahl jsem si starši verzi a už to šlo ;)

6. |Oromë|

|Oromë| User

Vsetky dolezite pomocky k uprave vykonu a hardwerove poziadavky su v 3D mód - FAQ

Ak vobec nic nepomoze, tak mas pravdepodobne stary pc a patris medzi cca 5% ludi u ktorych nie je mozne zapnut 3D verziu. Bohuzail ja ti asi viac uz neporadim, nie som technik a netrufam si davat detailnejsie rady ako postupovat.

-*PitrasCz*- Problem by som nehladal teraz v opere, mne v nej bezi hra normalne.

Little_Tali tohle ocenil(a).
  7. Oromë, PC bych to za vinu nedával, mám podobný procesor a jde mi to naprosto v klidu i když běžím jen na intel grafické kartě(mám i nvidia 630m), dokonce se mi to podařilo rozchodit i na mém telefonu. Kromě toho jsem vyrozuměl, že předtím, tedy před 3 týdny to normálně šlo (opravte mě pokud se mýlím). Firefoxu bych se nebál, já mám windows 10, ze začátku to sice padalo, ale už asi měsíc nic. Mám Firefox rád, narozdíl od Chromu nežere tolik ramky, UI je podle mne lepší než u Opery. Pokud ti to na Firefoxu jde, klidně přesedlej, litovat nebudeš.

Little_Tali tohle ocenil(a).
  8. Korben

Korben User

DeadlyMageCZ, 2 PC ktoré majú rovnaký hardware, nikdy nebudú rovnaké. Stačí malý rozdiel v softvérovej výbave a už sa PC správa inak. :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.