Chyby 3D

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ˜™¤†»ЯΔÐÐΘ«†¤™˜₁₄, 1/10/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj, řešil jsem s kamarádem záležitos ohledně 3D. Má stáhlý a povolený AFP a i ovladač má aktualizovaný ale prý mu to stále píše že 3D režim není k dispozici... co s tím?

2. Nejspíš hraje v prohlížeči opera nebo maxthon, u těchto prohlížečů mi též nefunguje 3D. Ať zkusí Gchrome nebo mozzilu firefox :)

3. právě ze hraje na Google chrome nebo mozille a tam mu to nejde

4. V tom případě asi nesplňuje HW nároky na 3D. Netuším čím jiným by to mohlo být...

5. PaiMei

PaiMei User

Mě by spíš zajímalo, proč to neřeší přímo ten kamarád a děláte to takhle přes tichou poštu.

6. =Marvin=

=Marvin= Guest

No také myslím že by bylo nejlepší aby si to kamarád přišel řešit sám, než přes jednoho až x dalších prostředníků..

Jinak doporučuji projít si 3D mód - FAQ, kde jsou některé rady co dělat v případě problémů s 3D.

7. OK, díky, no ptám se za něj protože on na forum nechodí a já se mu nabídl že se zeptám :)

8. kačatko81

kačatko81 User

Ahoj mam problem 3D se mi neodcita cest nevite jak nato

9. |Oromë|

|Oromë| User

kačatko81 Trosku som nepochopil? co sa neodcita? Nezaratava sa ti cest? nemas nahodou zapnutu formaciu X?

10. kačatko81

kačatko81 User

Ja sem v minusu a cest se neodecita a formaciu x nemam zapli

11. |Oromë|

|Oromë| User

Ak si v minuse tak si zapni specialnu ulohu na cest(dostupna len pre hracov s tercikom) a chod strielat male npc, zachvilu budes v pluse.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.