4-2 sbírání boxů

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem *AIRSHOT*, 26/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. *sadild*

*sadild* User

Nebudu sem nic vkládat ... snad vím , když jsem se do té diskuze zapojoval -_- ale hádat se nebudu , tvrzení jako tvrzení :)
    Já jsem schopnej zbírat 10 hodin :) , mě se jedná o to jestli se to omezení anuluju za 24 hodin , nebo do restartu , nebo začátkem nového dne , byla to čistě normální otázka :)

2. Korben

Korben User

Tak to nie, ty si nás obvinil , že sme popierali obmedzenie zbierania. Tak tu chcem odkaz na tému kde sme to popierali.

V príspevku kde som napísal " Skús to", som menoval teba ? o_O Nemenoval a nemenoval som nikoho, lebo som reagoval na prechádzajúci príspevok, tak že si ho prečítaj a potom reaguj na moju odpoveď.

A k tvojej otázke ? Tu nájdeš odpoveď :
    Update bonus boxu

3. *sadild*

*sadild* User

Obvinil jsem neurčitá jména , tak to obhajovat nemusím , jinak bych se s chutí pustil do hledání , to mi veř , tebe jsem neobvinil ...
    ano nejmenoval jsi mě , ale taky mohl .... to víš dobře jen ty sám :) , stejně jako vím že to bylo popíráno ... viz omezující program ... a asi vím , když jsem se doté diskuze zapojoval , ovšem z účtu ke kterému neznám heslo :) proto ta nechuť to hledat :)

Ale jinak díky za odkaz , takovou formu pomoci abych nebyl v nevědomí jsem přesně očekával , děkuji ti :)

4. Korben

Korben User

Za obvinenia moderátorov hrozí v tom lepšom prípade ban na fórum a v tom horšom, zablokovanie účtu.
    Pred zavedením update , obmedzenie nebolo. Inak čítal si v tom odkaze aj druhý príspevok ? A na dátum nepozeraj, bolo to sem vkladané zo starého fóra.

5. Osobne si myslim, ze programator, ktory navrhol chladenie zberu boxikov, uz pre BP nepracuje, a tak si BP iba mysli, ze chladenie funguje tak, ako to oficialne oznamili. Chladenie ma viacero urovni a 24 hodin je iba jednou z nich. Ked clovek pride na to, ako to funguje, tak nazbiera 20-30.000 uridia za hodinu. Teraz napriklad som nazbieral cca 27.000 za hodku.

Naposledy upraveno: 1/8/15
  6. =Marvin=

=Marvin= Guest

C*H*U*L*I*G*Á*N tak nam vsem prosim napis jak tedy ochlazovani funguje. Jestli to mas i potvrzene, ci je je to jen dohad. Nebo jinak se to co pises da brat i jako zavadejici informace.

7. Marvin je to dlhodoby statisticky vyskum, moje Know-how. Moje.

8. |Oromë|

|Oromë| User

C*H*U*L*I*G*Á*N niekedy neverim co vsetko vymyslate, to je odpoved ako zo statistickeho uradu kde nieco testuju dlhe roky. :eek:
    Len si treba davat pozor co pisete, toto je oficialne forum a ak nemas svoje dohady podlozene, tak radsej nepis nic.

K boxom sme dostali jasnu odpoved od BP a tu prezentujeme na fore, komu sa to nepaci si moze napisat do Nemecka a nech si to riesi tam....

9. =Marvin=

=Marvin= Guest

C*H*U*L*I*G*Á*N zadal jsem o dukaz tvych tvrzeni v prispevku #25, ale veta o "dlouhodobem statistickem vyzkumu" je porad jen prazdne tvrzeni bez realnych podkladu. Pokud o necem pises jako o pravdivem, tak to dokaz. Domnenky a dohady si reste na TS nebo FB, nebo si je nechte pro sebe, ale na forum patri jen overene a oficialni informace. A jedna z takovych informaci je i ta, kterou jsme od BP ohledne sberu boxu dostali.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.