Chyby 4 ukoly paty se neda zapnout

Discussion in 'Archív všeho dalšího' started by C^ss^ndr^, Jan 26, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. C^ss^ndr^

C^ss^ndr^ User

Ahoj dodela jsem ukol na Anihilatory a nemohu zapnout uber protegit(nebo jiny ) a pritom mam jen interceptory (1) sabotery (2) cubikon (3) a (4)ty je protegit prote 5ty nemohu zapnout denni ani specialni mise jsem nemela zaply .. jedine co mam je tydeni a tyhle 3 mise by se nato nemeli vztahovat co ja si pamatuji .. .nejaky ubgrade ptala jsem se devila a ten kdyz ma treba tydeni ukol a mise akce a dalsi tak ma treba dohromady 8 ukolu ale me to proste nejde mohla bych se zeptat proc diky

2. Warden

Warden User

C^ss^ndr^: Vypni si týdenní misi, ta ti blokuje 5. úkol. Přijmi ten pátý úkol a pak teprve přijmi týdenní misi.

Jinak prosím další dotazy ohledně úkolů pokládej prosím do vlákna Diskusia: Nový systém úloh (NYX). Děkuji. Ani sekce chat není určena k diskuzi o hře. Vlákno jsem přesunul do sekce obecných dotazů ke hře.

Duplicitní téma.

LOCK

Last edited: Jan 27, 2018
    -baghira2- likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.