5-3 bug

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem _p_e_g_a_s_u_s_70, 27/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dobrý deň, chcel by som Vás informovať o bugu v hre. Som na mape 5-3 a cca každých 10 sekúnd pri mne vybuchne mína, ale ja ju nepoložím a ani nikto iní. Poškodzuje to mňa, peta a ostatných v blízkom okolí, na inej mape mi to nerobí a skúšal som aj relogovat.

Vopred ďakujem za odpoveď.

2. Korben

Korben User

Toto sú servery DO a každý má mapu 5-3

Server
    Global Europe 1
    Germany 1
    Great Britain 1
    USA (East)
    France 1
    Italy 1
    Russia 1
    Global America 1
    Poland 1
    Turkey 1
    Spain 1
    Scandinavia 1
    USA (West)
    France 2
    Germany 2
    Turkey 2
    Russia 2
    Scandinavia 2
    Test 1
    Global Europe 2
    Czech 1
    Turkey 3
    Poland 2
    Germany 3
    Russia 3
    Global America 2
    Global Europe 3
    Italy 2
    Spain 2
    Global America 4
    Global Asia 2
    Turkey 3
    Russia 4
    USA 3
    Global Europe 4
    France 3
    Germany 4
    Global Europe 5
    Global America 3
    Spain 3
    Italy 3
    Czech 2
    Russia 5
    France 4
    Turkey 5
    Polen 3
    US East 3
    Brazil 1
    Hungary 1
    Russia 6
    Turkey 6
    Germany 5
    Global Europe 6
    Great Britain 2
    Test 2
    Germany 6
    Global Europe 7
    Global america 5
    Mexiko 1
    Espanol 4
    Germany 7
    Czech 3
    Brazil 2

3. server CZ 1

4. |Oromë|

|Oromë| User

5. Korben

Korben User

_p_e_g_a_s_u_s_70 Aj keď som na danej mape nemal moc kľud, tak ani raz mi tam žiadne DMG nevyskočilo. Prečítaj si odkaz ktorý ti dal kolega.

6. Ano je to neviditeľný dmg, ale nesposobujú ho barracudy a poškodzuje to všetkých okolo mna a berie to percentuálne

7. Korben

Korben User

Vnímal si aj môj príspevok ? Bol som na danej mape a nikde so žiadne poškodenie nezaznamenal. Musíme presne vedieť ako sa to prejavuje. Či je to len niekde na mape , čo pri tom robíš , či lietaš , či stojíš. Jednoducho je potrebné podrobne všetko opísať. Aj súradnice na mape.

8. Deje sa to na mlhe, tam kde sa spawnuje palladium, deje sa to keď stojím.

9. Korben

Korben User

Až tak podrobne som to nečakal. :rolleyes: Stal som v mlhe a nič.

10. Pošlem video :)
    --------

Naposledy upraveno moderátorem: 27/3/15
  11. RobPol

RobPol User

Toto se stává i mě, stejná mapa, ale na CZ3 ;)

12. =Marvin=

=Marvin= Guest

13. Deje sa to aj na GE1, vzdy ked sa mi doopravuje lod, tak mi uberie 20% cisto zo zivota... A opakuje sa to, relog nepomaha

14. |Oromë|

|Oromë| User

_p_e_g_a_s_u_s_70 Na 90% je to kamikadze efekt neviditelnej baracudy, problem tzn. ghost npc.

Viem o jednej veci, ktora by to mohla objasnit. Skuste nahodit do PETky zameriavac NPC a ked zacne znova zahadna dmg, tak zapnite zameriavac na baracudu, malo by to zamerat na minimape aj tu neviditelnu baracudu hned vedla vas.

†°ºHead**Hunterº°† Opakuje sa to lebo neviditelna baracudu sa zasekne a neustale hadze efekt kamikadze, preto to zasahuje len stojace lode, letiacu lod nevie zamerat.

Osobne som to detailne testoval a sposobuju to prave baracudy.

Naposledy upraveno: 27/3/15
  15. Korben

Korben User

Tak môžem potvrdiť. Pri nočnom kľudnom testovaní to spôsobuje nedostrelená barakuda ktorá sama pukne. Tak že barakudu treba zničiť úplne. Objaví sa presne na tom mieste kde pukla a sleduje vás. Ak sledujete pozorne minimapu, tak ak sa posuniete na mape, tak na moment sa objaví červená bodka a to je práve barakuda ktorá vás sleduje.

16. Záhdná barakuda která nás sleduje z vesmíru?proč nás špehuje?Chtěj nás unýst mimozemšťané?Že bi BP už nedaval 3D ale hned realD? :D

17. Belgam

Belgam Guest

Ono to je vse uplne jinak, ale jak koukam do stareho tematu ,tak ani zde kolegove odpoved z BP nepouzili.

Zadna baracuda to neni.

18. DJ-METRIX

DJ-METRIX User

Belgame a jaké je to tajemství? doela by mě to zajmalo čistě pro info:)) budeš tak hodný a povíš nám to?:)

19. |Oromë|

|Oromë| User

DJ-METRIX Problem bol hlaseny a dosla nam presne tato odpoved.

V skratke to znamena, ze klient zle zobrazi poziciu respawnuteho NPC a potom hracov napada neviditelna dmg, cize pozicia NPC je uplne inde nez ju zobrazi klient.

Osobne ale z touto odpovedou uplne nesuhlasim, to zle respawnute NPC je len baracuda a nic ine, cele to sposobuje jej kamikadze efekt.
    Odpoved od BP je v podstate uplne rovnaka, zle zobrazene neviditelne NPC, chyba prenosu dat medzi klientom a serverom.

20. DJ-METRIX

DJ-METRIX User

ok díky.)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.