Návrhy 5 min Aukcia

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem xXSn1P3RXx, 3/2/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. xXSn1P3RXx

xXSn1P3RXx User

Ahojte

Určite ste si všimli že v hodinovej aukcií sa skoro vôbec nedraží munícia pretože je jej veľmi málo (1k/h) tak isto aj xenomit a logdisky.

Z toho vyplýva že mnohým lepším hráčom zostávajú obrovské peniaze na účte ktoré nieje kde dať,a stále sa to množí. takto to vyzerá:
    [​IMG] //https://ctrlv.cz/7Jyt
    Nie žeby munície bolo málo, ale nikdy jej nieje dosť.

Takže môj návrh znie vytvoriť 5 minútovú aukciu, v ktorej by boli:

MCB-25 (1000ks-5000ks)
    MCB-50 (1000ks-5000ks)
    UCB-100 (100ks-10000ks) //Tieto ucb tam ani nemusia byť ale ja by som bol za poriadnu aukciu o ne

RSB-75 (100ks) //možno že by som ich tam ani nedával
    RB-214 (1000ks-10000ks) //keď ju vidím každý druhý deň v obchode asi ju niekto používa
    SAB-50 (1000ks-10000ks) //minimálne pre hráčov čo chodia radi na cubov aby nemuseli tráviť 500 hodín na pala osobne radšej som na kristalónoch
    ACM-1 (10ks-20ks) //asi všetci používame IS a míny za Urdium sú celkom drahé keď chceme duelovať
    PLT-2021 (10ks-50ks)
    PLT-3030 (10ks-50ks)

HSTRM-01 (10ks-50ks)
    logdisk (1ks-10ks) //možno by som ích tam ani nedal
    xenomit (100ks-1000ks) //na zušľachťovanie
    seprom (100ks-1000ks) //ďalší spôsob ako dopĺňať seprom do lasérov
    tieto predmety by boli odobrané z klasickej aukcie, ích množstva by mohli byť pohyblivé.

+
    +Oživenie aukcie
    +viac využívané kredity
    +logdisky pomôžu začiatočníkom //ja viem ja viem začiatočníci toho majú až až...
    +možnosť zistiť kedy je najviac hráčov aktívnych //pri najväčšej aktivite sú najväčšie priemerne dražby
    +sprehľadnenie hodinovej aukcie
    +viac ľudí by farmilo kredity
    +viacej vojen pretože by sa hráči až tak nebáli že minú muníciu minimálne tí pokročilí ktorý ešte robia apis/zeus/full lf4 a pod.

-
    -veľa munície v hre // nie že by to bolo niake veľké mínus
    -zrejme by sa tu začali rozmáhať boti na aukciu to by sa však dalo ošetriť čas do skončenia aukcie by bol generovaný obrázok ktorý by sa menil každú sekundu až kým by nevygeneroval 0 a koniec aukcie a dĺžka aukcie by bola generovnaná náhodne od 4 do 6 min

s pozdravom OscarwOw

2. Korben

Korben User

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.