50% booster

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem !!motan70!!, 26/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. zdravím včera jsem si všiml speciálních boosterů 50% k BZ. zjistil jsem si co jsou zač atp., ale nikde jsem se nedočetl jedné zajímavosti. pokud bych nakoupil 150 000 U obdržel bych 50% booster BZ na 30 dní, ale včera byla zároveň i MHH (pokud se nepletu). takže co kdybych si 150 000 U nakoupil v době MHH a dostal bych 450 000 U, počítají se i k tomu boostery? že bych za 450 000 U (150 000 nakoupených při MHH) dostal 50% booster BZ na dobu 3 měsíců? nebo se k tomu MHH nepočítá? děkuji za odpověď :)

2. MHH sa k tomu počíta ale 50% booster môžeš mať max. na 5 dni čiže ak si kúpiš 25 000 U :)

3. Korben

Korben User

No mám taký dojem, že bónus z MHH sa k tomu nepočíta. Booster je za zakúpených 5000 uridia. Bónus z MHH , nieje zakúpené urídium.

4. |Oromë|

|Oromë| User

MHH bonus sa nerata, rata sa len zaklad a maximalna dlzka vlastnictva je 5 dni.

5. to je škoda :oops: protože by to bylo dost výhodné. a vlastnictví jen na 5 dní nemuselo být, přeci než bude další booster na BZ uplyne 14 dní, takže z toho bych 9 dní přišel a výhodu 50% :(
    každopádně děkuji za odpověď :) další otázky nemám

6. |Oromë|

|Oromë| User

!!motan70!! Pripisat sa ti moze maximalne na 5 dni a na kazdy den potrebujes kupit 5000U, 5dni=25000U. Ziadne bonusy na U sa na boostre nevztahuju, len zakladna hodnota.

Zodpovedane, LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.