Adminům , Moderátorům a všem hráčům:)

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ☻††»P€ŤA«††☻, 21/12/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Belgam

Belgam Guest

Preji Vsem Krasne Vanoce.

Kenny, peza50 a [MSG-55josef55-MSG] tohle ocenili.
  2. Kubino

Kubino Guest

Kristo

5 klúčov je nič? Osobne som to ocenil a nie len na malom účte.

3. Belgam

Belgam Guest

Kristo, jezisek by ti mel nadelit zemepis, aby jsi vedel kde byli komunisti. Za urazeni spolecnosti BP mas ban na forum a jeste se odivame na ucet. Post smazan.

4. =Marvin=

=Marvin= Guest

Také přeji Štastné a Veselé, do nového roku ať se splní všechna přání a opět se tu ve zdraví shledáme. Kdo budete mít večer kapra, pozor na kostičky. :)

5. Samson

Samson User

Kristo:
    Belgam-
    No, já jsem nikoho neurazil, ale když to tak cítíš, prosím a taky Ti přeji krásné vánoce -)
    "odivat" se můžeš nikdo není dokonalí

6. bylo to tu řečeno několikrát, ale nemohu se nepřidat. :)
    Všem adminům, moderátorům, hráčům přeji pěkné svátky a vše nej nej do nového roku.

Poznámka ke Korbenovi. Musím říci, že jsi to vystihl moc pěkně a není snad co k tomu dodat. Naše rodinka jede v podobných kolejích a když člověk vidí na dětech, jakou mají víru a přesvědčení a pak když vidí dárečky a ty jejich rozzářené oči, tak sám za sebe musím povědět, že to je to nejhezčí, co v životě vidím. A podobné to bylo asi i u mých rodičů.

Korben tohle ocenil(a).
  7. Když se tak procházím rokem 2014 , nebyl to zas tak špatný rok . Nějaké novinky , nějaké úpravy ... to vše se dalo přežít :-D . I když jsem měl přestávku , tak jsem se k tomu zase vrátil . Za celý rok mě asi naštvala jen jediná věc , a to grafická soutěž . Jsem sice "vychcánek" a koukám na pravidla a snažím se je obejít takovým způsobem , abych je neporušil , ale BP holt může vše a všude :) Takže jsem byl stejně na to krátký .

Chtěl bych tedy popřát všem krásné svátky a šťastný Nový rok 2015 a ještě než přijde , pořádně vymáčkněte battleraye jak z pozice kreditů tak uridia , než nám ho seberou :D :-* :)

8. svi1

svi1 User

Za nás, co málo kdy něco na fórum přispějí, ale čtou téměř každý den, bych rád napsal to co lidem z našeho klanu:

Pohodu a klid, zdraví a spokojenost, štěstí a lásku, DMG a HP, uridko a brány a mnohem víc bych vám všem chtěl popřát. Hlavně ať si Vánoce užijete po svém a do dalšího roku v osobním, profesním a DO životě jen to nej :)
    Hlavně ať nám nevyschnou zdroje, páč bychom museli pít jen vodu :)

Díky za všechny příspěvky, ať už ty "inteligentní" nebo klasické, veselé či napruzené, protože bez toho by toto fórum nebylo.

Nezbývá než zasednout s rodinou ke štědrovečernímu stolu a užít si ten pohled, když se potomkům rozáří oči vzrušením z nadcházejícíh chvil, dospělým když se roztepe srdce z nadšení těch malých, a všem dalším kteří si užívají přítomnosti ostatních.

A pro ty ostatní, kteří nemohou mít toto štěstí přeji, aby se na štěstěna obrátila i na ně.

Krásné Vánoce Vám všem přeje

svi1

thekikoplayer a Korben tohle ocenili.
  9. Preji Vsem Krasne Vanoce.

10. Nitrexis

Nitrexis User

Také se přidám a všem Adminům, moderátorům a všem hráčům z cele komunity cz/sk přeji krásné prožití vánočních svátku

11. TRIXT

TRIXT User

Též se připojuji k přání krásných a pohodových Vanoc a ať se všem daří nejen ve hře Dark Orbit. :)

12. Dostal som papuče a ponošky :D čo vy? :D

13. Leon

Leon Guest

že by se domluvili? :p nápodobně :rolleyes:

14. Zafod

Zafod User

Já knížky :p. Osm, měsíc až dva mám co číst...

Také opožděně přeji krásné a pohodové vánoční svátky.

15. Sice pozdě, ale také přeji, hezké a krásné prožití svátků ;-)

16. Tak, myslím že co chtěli popřáli, můžete ozamknout :))

17. =Marvin=

=Marvin= Guest

Tak tedy Vanoce i Silvester jsou za nami, doufam ze jste si svatky vsichni uzili. :)
    Popřáno, uzavreno, LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.