ADMIRÁL╬ACKBAR◄©®►

Diskuze na fóru 'Kdo je kdo - hráči' zahájená uživatelem ADMIRÁL╬ACKBAR◄©®►, 11/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. -baghira2-

-baghira2- User

Gratuluji příteli. Sem moc rád, že si to dal. Blahopřeji. :);)

EDIT:

Naposledy upraveno: 13/6/21
  2. Vibe

Vibe Team Leader Team Darkorbit

3. Zemřel Vítěslav Vávra, čest jeho památce.

4. Děti na Spartě. Tak jsem to koněčně našel na YT, ty gesta jsou jednoznačné.

5. Pekný nový rok, hodně zdraví přeji všem lidem dobré vůle.

6. [​IMG] Tak jim na tu platformu Unity dávám:

Nebo si změním TAG na:

Naposledy upraveno: 31/12/22
  7. Poslední dobou opravdu není na hře co chválit, ale co, je víkend, domácí práce hotové, tak utratím nějaké ee, co jsem nasbíral. Už jsem začal na obou účtech kappa, na GE 2 klasika přes dva tisíce kliknutí.
    Na globálu překvapení, kappa pod 1200 kliknutí ? Takže jsem se dostal zcela mimo tabulku pravděpodobnosti. No a pak poslední lambda do kronosky. Kronosku dodělávám na placato ve skvělém 3D, na malém účtu server global. Je první, ale jaká radost, saturn přišel, a z pirátských bedniček ještě přišel spectrum, na ten už mám dva disajny. No a kronoska mě hodila do 20 lvl. To si myslím, že po odehraných 417 hodinách, rukama, není až tak špatný. Takových dnů více, tak ještě to spravit ve 3D. :D

8. -baghira2-

-baghira2- User

Tak k Tvým úspěchům ve hře, Gratuluji příteli.

9. Drift1

Drift1 User

Já měl A,B,D postavenou. Z energii cca 18 tisíc a 150 tisíc urka jsem postavil zbývající brány 2x. Ještě mi zbývá dostavět 1 a čtvrt hádesky a dvě kuiperky.

10. Drift1, schválně klikej po jednom a hned uplatni mulťák, zapiš si začátek a konec ee. Já poslední dobou nadávám, že jsou brány předražené, ale ta kappa na globále, to mě fakt překvapilo. Na GE2 mám tak 3-4 kronosky a saturn nikde. Nic sice neumí, ale šetřím na motýla, když má o 20% větší HP, tam vidím jeho potenciál. Na srdci mi ukazuje HP 605, a to už je slušný. Ze samý radosti se saturnem už druhý den lítám, na mapách jsem jediný :D. Když seženu nějaký modul HP, bude to na motýlovi paráda.
    Maryko neblbni, tohle už bude asi fakt problém, pro tebe. Tahle hra za to nestojí.
    A asi to nebude takhle:

Naposledy upraveno: 6/2/23
  11. Drift1

Drift1 User

Sdílet tuto stránku