Ahojte potrebujem zistit ID

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem *****PapikSVK*****, 8/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahojte neviem ako zistim od svojho učtu ID alebo BIG číslo pretože som tam dostal BAN neviem začo a ID alebo BIG čislo kde by som našiel? meno pri prihlasovaní __ACCE_ONKO_LOKO__ a server USA 3 východ budem vdační ak pomôžete
    ------
    EDIT:// teda neviem či to mam ban proste napisem meno a heslo a obnovi mi to nech napisem znovu meno heslo ani nenapise že mam zle heslo proste nič len to obnovi

Naposledy upraveno moderátorem: 8/8/15
  2. =Marvin=

=Marvin= Guest

Nepis prosim vice prispevku pod sebe, pouzij misto toho tlacitko Upravit.

ID a BIG jsou nejdulezitejsi udaje, ty ma mit kazdy nekde zapsane pro vsechny pripady.
    Pokud ho nevis, tak moznosti jak jej zjistit jsou screeny kde je videt, stare emaily z podpory, pripadne i z externiho profilu pilota pokud neni ucet zablokovany. Cislo BIG se da zjistit ze starych SMS, polud jsi posilal. Nicmene tady na foru ti ale ID ani BIG nikdo nerekne.

3. SMS som tam daval ešte zo stareho mobila čo už nemam a screeny som robel iba vo hviezdnej mape mimo nej nie prosim poradte

4. 1980milan

1980milan User

svoje ID najdes hned po prihlaseni v ľavo hore je ho slabo vidieť ale je tam :D

5. milane on má ban :D.

IronWolf tohle ocenil(a).
  6. =Marvin=

=Marvin= Guest

*****PapikSVK***** a co emaily z podpory, nepsal jsi tam v minulosti nekdy? Uplne ve spodu emailu byva totiz ID napsane.

7. nn na podporu som pisal s inim učtom to stimto nie na inom servery a ved ked som sem dal prihlasovacie meno ktore sa už neda zmeniť tak by sa to aj podla toho malo najst

8. =Marvin=

=Marvin= Guest

Jenze i kdyby nakrasne slo ucet vyhledat i jen podle jmena, tak tu na foru ti to ID nikdo sdelit nemuze.

9. tak my ho pošlite na email ja vam ho pošlem ale nie aby ho každý videl

10. Belgam

Belgam Guest

Prihlasovaci nick je pro tvou potrebu a podle nej urcite dohledat ucet nejde. A podpora hry Ti zadne ID neda, protoze aby dohledala ucet potrebuje ID nebo BIG cislo.
    A jelikoz se jedna o server amerika, tak jedine psat na jejich podporu hry. Nase podpora hry Ti v tomto nema jak pomoc.

11. Presne ten istý problém mám i ja na inom účte. Pod jedným nick-om hrám na viacerých serveroch. Každý server mi dá iné ID. Ak sa
    naň neviem prihlásiť, neviem ho ani zistiť. Problém je v tom, že som, skončil na serveri GE4, a najbližšie prihlásenie pod rovnakým nickom
    ma automaticky dá server, kde som posledne hral. Je to rozumné, ak je všetko OK. No v prípade, že vznikne v systéme na poslednom
    serveri chyba, nemáte sa ako prihlásiť pod nick-om na iný server, pretože váš posledný server je práve ten kde sa vyskytla chyba !!!
    A tým máte zablokovaný nick na VŠETKÝCH serveroch. Po nalogovaní, vás vracia vždy na ten posledný - chybný:

Tu je hláška - adresa v prehliadači: http://int10.darkorbit.bigpoint.com/index.es?action=externalHome&loginError=98 pre GE4

A to ide dokola a dokola ...... Login aj heslo je správne, robí to na rôznych počítačoch rovnako, skrátka je to systémová
    chyba v DO. Iné nick-y mi pritom bezproblémovo fungujú. Tak poradte ako z toho von .....

12. Korben

Korben User

Ty nemusíš vedieť ID všetkých serverov , ak sa jedná o jeden účet. Stačí ak na podpore nahlásiš ID funkčného serveru na ktorom si hral. No musíš písať aj z emailu, ktorý je k účtu priradený.

13. Rozumiem,
    no keďže hrám cca. na 10 serveroch pod 3 nick-ami, je to dokopy 3x10=30 ID. Hociktorý server môže takto zblbnúť.
    Je mojou chybou, že som si nezapísal ku každému serveru a nick-u aj ID. Rád oželiem server GE4, no na serveri DE3 mám
    krvopotne odohraný lvl 21 a o ten som tým pádom prišiel, pokiaľ sa doň neviem nalogovať.
    Takže sumárum: ID neviem, nikdy som ho nepotreboval .... hrám od r. 2009 ..... až doteraz. Môj mail je funkčný a odpoveď z
    DO som naň dostal, chcú ID, no to sa dozviem, keď sa nalogujem a to mi server bráni a vracia mi aby som sa opätovne nalogoval ......
    Takže sa točíme v kruhu, ja ho nerozseknem. Má to v rukách DO, a to sa môže stať hocikomu z VÁS !!!!

Takže ID je životne dôležitá vec, keď všetko funguje a to fungovalo až doteraz, tak je vám nanič. No keď sa stane takéto niečo, potom
    je neskoro si sypať popol na hlavu. Takže ukladajte si aj ID serverov, na ktorých hráte len z času na čas.

Nevie niekto obísť logovanie tak, aby mi po zadaní mena a hesla dalo na výber server, na ktorom chcem hrať ??? Roky to
    tak fungovalo a musím povedať, že to bolo dosť otravné. Dnes, pre takúto situáciu, by som to uvítal ....

14. V tvém případě nemáš ID 30, ale 3, a nikdo nechce po tobě aby sis ho pamatoval, jen napsal. Otázka, nepsal jsi někdy svoje ID na fórum? Tam si ho můžeš dohledat.

15. Korben

Korben User

No že máš rozohraných milión serverov a účtov je tvoj problém. Bez ID alebo BIG, ti nikto nepomôže. Na ukladanie ID sa upozorňuje už od nepamäti, avšak hráči na to kašlu a potom majú problém.

Máš ešte jednu možnosť. Ak na danom účte nieje ban, tak stačí aby si si našiel svoj verejný profil pilota a v tom sa dá ID nájsť, alebo možno nájdeš aj nejaký obrázok účtu kde je to ID vidieť.

16. Skontroluj si to, aj ja som si myslel, že mám len 3 ID, no je to tak, ako píšem, na každý server a login je iné ID !!!!!!
    -----------------------------------------------
    Dik, priviedol si ma dobre na myšlienku, ID je uvedený v zdrojovom kóde stránky verejného profilu pilota !!!! Ešte raz ďakujem !!!!

Naposledy upraveno moderátorem: 15/10/15
  17. Korben

Korben User

Multipost spojený, prosím nepíš viac príspevkov pod seba, ale využi možnosť upraviť svoj príspevok

Ak máš účty napr s prihlásením, Jano, Fero a Mišo, tak na identifikáciu ti stačia 3 ID , len ich musíš vedieť správne priradiť.

18. Podpora DO už môj problém vyriešila, takže je všetko O.K. Poučenie: ID je veľmi, veľmi dôležité pre akúkoľvek komunikáciu
    s podporou .... Ďakujem všetkým !!!!

19. *GLADIATOR╬₣€ÐĘŖ∑®™, skus to udělat jako já a podívej se mi do podpisu. Jsou myslím povoleny 4 řádky. A když si uložíš jednotlivé servery do různých prohlížečů, vyvoláš funkční server. Třeba v Maxtonu vždy loguji na cz2, když například v chrome dojde k závadě a nejde logovat na cz1. S banem nemám zkušenost, ale určitě bych se na nějaký server dostal, pak na fórum a k ID.

20. =Marvin=

=Marvin= Guest

Tak snad si to ponauceni budes do budoucna pamatovat. ;) Povazuji za vyreseno, LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.