Podpora Ahojte

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem arnyz, 8/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. arnyz

arnyz User

má niekto z vám problém ohľadne toho že sa mu dostal niekto neznámi na účet a míňa mu muníciu , uridium , kredity a predáva vybavenie

2. Kristo

Kristo User

Ne nemám a nikdy jsem takoví problém neměl, stačí jen mít silné heslo a nikomu ho neříkat !

3. arnyz

arnyz User

Lenže to nejde každý deň som musel zmeniť heslo a tie hesla sú rozsiahle na 15 miest takže sú dosť silné si myslím

4. Kristo

Kristo User

Já mám heslo už od té doby co jsem začal hrát, párkrát jsem ho tedy změnil a nechápu proč měníš heslo každý den ? Být tebou založím si noví email, se silným heslem a změním si ve hře email a nikomu nedám heslo, jak ke hře tak k emailu !!

5. arnyz

arnyz User

nikomu som nedal heslo od emailu a zmenil som si email a na obidvoch mám dosť silné heslá a hesla som menil preto lebo sa mi tam niekto stále dostal a predával mi vabavenie čo nieje dosť príjemne

6. =Marvin=

=Marvin= Guest

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.