Akce 3X na LF-4

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ▲▲Rubikon▲▲, 3/9/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Chtěl bych jen vyjádřit svou nespokojenost ohledně šance na drop LF-4 při akci 3x vyšší šance na drop, udal jsem cca 45 klíčů a padla 1*LF-3 a 2*štít BN02 ostatní věci jsou zanedbatelné. Chápu, že je zde určitá šance na drop, ale toto je velice demotivující když od posledního dropu uteklo víc jak 100 klíčů. Mám za to, že spol. Bigpoint si chce udržet lidi (tzn. zákazníky) a ze 100 šancí nedadne nic, to už je opravdu divné. Velice si rozvažuji zda mám hrát dál i když je mi jasný, že mi napíšete, že Vám to fuk.

2. =Marvin=

=Marvin= Guest

▲▲Rubikon▲▲ šance je jen šance, není nikde napsané ani zaručené že z nějakého počtu klíčů ti vypadne lf4. Holt je to vše o štěstí a smůle, někdo při akci dostane ze 100 klíčů 5 lf4, někdo jednu, a jiný nedostane nic. Smůla potká v životě každého, ale kdyby to měl každý po jednom neúspěchu vzdát, nedostane se nikdy nikam.
    Tak si sám rozmysli jestli chceš se hrou pokračovat a dál se snažit, nebo to vzdej a najdi si jinou zábavu. Nikdo tě tu nebude nutit a přesvědčovat ani k jednomu.
    Jinak k bednám už diskuzi máme:
    Diskuze k tématu : FAQ - Pirátské bedny.

Duplicitní téma, LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.