Akce Banana

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem K-A-R-E-L, 23/2/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. K-A-R-E-L

K-A-R-E-L User

Ahoj,
    když jsem si přečetl že díky akci Banana nás dnes opustilo 1244 účtů, šlo by to nějak konkretizovat, např. stav na CZ servrech?

Chápu že pokud na CZ1-CZ3 to jsou např. cca 30 účtů tak to tak zajímavě působit nebude, ale alespoň si nějakou orientační představu každý udělá.

Díky

2. =Marvin=

=Marvin= Guest

To je součet ze všech serverů.

3. Korben

Korben User

Nie, konkretizovať to nejde.

4. =Marvin=

=Marvin= Guest

Hezké upravit příspěvek potom co ti na něj bylo odpovězeno. :rolleyes:

BP má určitě přesné statistiky, no informace které pošlou záleží na nich a jsou posílány uniformně pro všechny instance.

5. K-A-R-E-L, vždyť stačí, alespoň mě, když vidím, o kolik míst jsem po akci banana poskočil v top. O pár míst to bývá vždy. Akce banana je jediná, která mě baví celoročně :D.

6. Enriqe-XXX

Enriqe-XXX User

Keď už tu táto téma je, prečo sa vlastne tá akcia volá práve Banana?

7. Když se koukneš do daného tématu, tak dříve všichni psali pouze "...Právě jsme dokončili novou vlnu kontroly..." Jinak řečeno dospělo se až časem k tomuto vtipnému pojetí. Někdo používá slovo ban, jiný banán. A mimoni rádi banány, tak akce Banana. Navíc se občas zasměješ i u nějakých gifů ;) A má to jenom naše fórum :D Teda pokud vím.

Enriqe-XXX tohle ocenil(a).
  8. žargon (z francouzského jargon) – konkrétní jazykový projev, obsahující mnoho slangových a profesních výrazů jako hantýrka --BÁN -banán-banánek--Banana

toto tě přece musí napadnout ;) Enriqe-XXX

Enriqe-XXX tohle ocenil(a).
  9. Korben

Korben User

Banana akciu som začal používať, lebo oznamy o stopke pre podvodníkov sa mi zdali trocha jednotvárne a monotónne. Tak len malé oživenie fóra. :D

10. a mne sa to nepáči, zabanuju hrácov na servery a znízi sa pocet plukovníko vo firme .. stále po velkom pocte zablokovaných účtov tu hviezdu stratím .. a to som do toho moc vrazil kvoli nej ... a rozdiel v ranku ked je 1-2 M nieje taka sranda dobehnut

co už no viac brán mi treba zase spravit . :) alebo si pockam kým na server dojde viac hráčov .

-Kaperko- tohle ocenil(a).
  11. Korben

Korben User

-Lord-JOHNNY-, Tak že ti podvodníci v hre nevadia? To ti je prednejšia nejaká bezvýznamná hviezda?:rolleyes:

-baghira2- a Koudy-OP tohle ocenili.
  12. Koudy-OP

Koudy-OP User

Radši budu hrát s nižší hodností, než s pocitem, že se mám rovnat s někým, kdo vlastně ani poctivě nehraje. :D

-baghira2- tohle ocenil(a).
  13. -Kaperko-

-Kaperko- User

Tak keby zabanovali aj tych co su v ranku pred nami, ktori dlho-dlho kolotocovali na x-2 tak by to uplne inak vyzeralo. To ze zrusili zapocet za streunerov a lordakie je velmi malo, ale ta cest, uridium a vybava-brany za to kupene vdaka comu si hodnost spravili, s tym sa nedeje nic. Keby aspon odratali hracom vsetku cest co nahrali na streuneroch a lordakiach (2 streuner, 4 lordakia) tak by to malo efekt ked niektori maju z tychto npc kvanta postrielane.

Toto sa poctivo snad ani nahrat neda. Nikoho neobvinujem, len zverejnujem co je verejne pristupne. Kludne to mozu byt aj protegity z crazy cubov
    1 [​IMG] .V´¯`×SAMUEL×´¯`V. [​IMG] 6,845,809
    2 [​IMG] #1★ELEKTRO[R-U] [​IMG] 6,729,470
    3 [​IMG] ƒûяŷαή [​IMG] 5,118,181
    4 [​IMG] 《.☆.》 [​IMG] 5,097,134
    5 [​IMG] EL_Parrain [​IMG] 4,981,392
    6 [​IMG] N´¯`×Nynu×´¯`N [​IMG] 4,973,157
    7 [​IMG] -Reynhard- [​IMG] 4,955,058
    8 [​IMG] SPΛCΣ˚†˚PIØИΣΣЯ●AMG● [​IMG] 4,669,061
    9 [​IMG] °°ºÑøтøяiøuşº°° [​IMG] 4,485,633
    10 [​IMG] MEZOPOTAMYA_ŞAHİNİ [​IMG] 3,974,223
    11 [​IMG] ChatOff14[01] [​IMG] 3,889,960
    12 [​IMG] -»«- [​IMG] 3,736,904
    13 [​IMG] .K´¯`×KevyN×´¯`K. [​IMG] 3,725,822

PS: Korben, inak nie je pekne od admina oznacovat hodnosti za bezvyznamne :) Ide o velmi dolezitu vec v hre, ak su hraci full co viac ich tu este drzi? Kazda malickost moze prispiet k tomu aby pri hre zostali nadalej, a moznost ukazat cez rebricky a ranky ze sa naozaj snazia je pre mnohych podstatna

Naposledy upraveno: 24/2/16
  14. Včera jsem byl na cz 3 kapitán a dnes kapitán začátečník, celou noc jsem z toho nespal.
    Neprožívej to tolik, vždyť je to jen hra, a já ji hraji pro zábavu. Myslíš, že jednou do svého profesního životopisu budeš uvádět: "Byl jsem plukovníkem v Darkorbit."?

Korben a *Firefox1* tohle ocenili.
  15. Korben

Korben User

-Kaperko-, Hodnosti sú a budú pre mňa bezvýznamné do vtedy, kým budú rátané za odstrel NPC, počet brán a podobne. Keď to bude len za odstrel hráčov nepriateľskej firmy, tak potom môže byť reč o nejakej hodnosti, no za milióny NPC, to od určitej doby neberiem.

Foяmi a -Kaperko- tohle ocenili.
  16. *Firefox1*

*Firefox1* User

Přeně tak Cruenta†Ultionem hodnost tedy taky moc neřeším, postupně jsem dosáhl na majora zač. a když jsem zjistil jak bych se musel ohánět abych si ho udržel, zůstal jsem na kapitánovi a toho si udržuji - to mi stačí :).
    Nemíním lítat po mapách a střílet po všem co se hýbe, včetně malých lodiček - ty nestřílím. Nejsem lovec a pokud zrovna nedělám úkol,
    tak dám protihráči vybrat (když chceš tak začni).
    Pracuji na lodi a hraji pro zábavu ;)

Cruenta†Ultionem tohle ocenil(a).
  17. Korben,myslím,že nemáš pravdu,pokud bys opravdu nechal hodnost pouze podle nastřílených lodí,potom by byl smysl hodností už totálně zazděný a troufnu si říct,že hráči,co jsou zde od začátku serveru,kteří pamatují začátky,kdy servery téměř praskaly ve švech,kdy na jeden sklad sepromu stihli nastřílet 2x až 3x více lodí než nyní,tak potom by jim to pomohlo při skoro nulovej aktivitě k téměř dosmrtnému držení vysoké hodnosti.

18. Belgam

Belgam Guest

Smysl hodnosti je o nicem, protoze jak pise kolega. Spousta hracu ma nastrileno npc pomoci programu a prave tato vetsina jim zustala.
    A to ty npc jsou v milionech kusu. Jedine reseni,ktere je dobre je navrh ktery je na upravu hodnosti. Pokud vsem hracum seberou RB za npc, bude to vyrovnane. Pisu zamerne vsem hracum, i kdyz stale prosazujeme u BP, aby to sebralo vsechny RB tem co kdy byli odchyceny systemem. Protoze tyto RB ji zustaly a tim se hodnost dostala tam kde je.

Foяmi a ChuckNorris tohle ocenili.
  19. Korben

Korben User

leaderOfcz2, Pri tebe nebudem mať pravdu, ani keď ju napíšem,:D no v tomto prípade som nepresadzoval žiadnu pravdu, len som napísal svoj názor, ktorého významom je to, že hodnosť v takom stave v akom je dnes, nemá žiadny zmysel.

20. Belgam,Korben,jediné spravedlivé řešení by bylo jiné a to by bylo podobné tomu,jak funguje např: tenisový žebříček světových hráčů a to něco ve smyslu obhájení svých bodů aktivitou v současné chvíli. Pokud má někdo hodnost pouze proto,že mu k tomu dopomohl program,pak je vám doufám jasné,že takovýto hráč,nemá šanci svojí dřívější aktivitu obhájit. Zkuste o tom zapřemýšlet.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.