Akce Hercules

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ΚΛŁΜλĜΣĐĐΦИ»18L√, 28/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. čaute našla by se tam zase akce na designy Hercules? :)...nebaví mě dělat brány když nepadají to si je radši koupím :) víc mě padají lf-4. díky za odpovědi...

2. svi1

svi1 User

Dopředu Ti nikdo neřekne, zda akce na design bude či nebude. Je to jen a jen na BP jestli akci na design dají. Jediné co zbývá je sledovat hru nebo požádat spoluhráče, aby Ti dali nějak vědět, až akce bude a Ty zde nebudeš.

Pěknou hru přeji.

3. To je škoda. ...ale tak věřím ze toho 31. V neděli by to mohli být :)

4. lamiX

lamiX User

Ony se už prodávaly i herculy? :D

5. svi1

svi1 User

Samozřejmě. S balíkem uridia - tuším že s tím 330K. Minimálně jednou.

6. Tomas91

Tomas91 User

Aj pri 150K.

7. Manofeic

Manofeic User

pokud kvůli tomu chce dotyčný platit 10x 1200 kč za 10x balíčku se 150 000 U tak prosím,já bych tedy osobně 12 000 vrazil do věci co využiju v realitě :)

Koudy-OP, *Firefox1* a -*-*-*-*-*-*- tohle ocenili.
  8. svi1

svi1 User

A jak to souvisí s původní otázkou nebo s tím, zda akce byla či nikoliv? Nikdo Tě přece nenutí utrácet. A pokud má autor tématu chuť utrácet, já mu poděkuji, protože přispěje na chod hry kterou hraju.
    Já tedy osobně mám raději maso než pažitku no :)
    Ano, beru body za OT.

9. Manofeic

Manofeic User

no abys měl na maso,tak musíš mít ty peníze,které mít nebudeš,protože si zaplatíš Herculles a tudíž budeš mít za pažitku :D

10. Korben

Korben User

Pre autora: Je potrebné sledovať hru.
    Pre ostatných: Je na slobodnej vôli hráča, či a koľko investuje. Nikto nikoho nenúti niečo kupovať.

Zodpovedané, uzavreté, lock.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.