Akce Na Urudium

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem MyskaJerry, 22/11/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. MyskaJerry

MyskaJerry User

čaute chtěl jsem se zeptat když me při přihlašení skoči akce Na urudium třeba na 150.000 U že z 1.200 Kč na 840 že tam je sleva 33% a ja si to rokliknu a koupím si to až na MHH přičte se mi to taky v trojnasobném počtu ??? např... Přihlasím se v 7:00 skočí mi tam akce ja si to rozkliknu a počkam do večera dokud nebude MHH poté si to zakoupím a místo 150.000 U dostanu 450.00 ? děkuji za odpoved

2. =Marvin=

=Marvin= Guest

Ano, pokud nabídku využiješ při MHH, dostaneš trojnásobek uridia.

Little_Tali tohle ocenil(a).
  3. MyskaJerry

MyskaJerry User

Jo i když to okno s akcí budu mít otevřene 10H tak i přesto se ta častka da 3x více ? :D

4. ne, to ti vyprsi platnost okna. Ho proste otevres az na MHH :)

5. MyskaJerry

MyskaJerry User

no prave že ono se to neukazuje stale ta akce ... tak se bojím že vecer se to naschval neukaže :/

6. ale ukazuje, jen je potreba se odhlasit a pripadne smazat cache, pak zase naskoci. Uz jsem jich vyuzila kopec :)

7. MyskaJerry

MyskaJerry User

okk díky moc hned vecer budu o 1.500. chudší :D ale nevadí :D mužete dat lock

8. |Oromë|

|Oromë| User

Musis sa akurat nanovo prihlasit cez MHH, premazat cleanerom alebo pripadne iny prehliadac a ponuka naskoci.

Zodpovedane, LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.