Akce Rudé dny kronose

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem PLPolish-legion-FX-, 4/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zdravím, vím že jsem asi naročný ale je tu nejaka šance ze by mohla byt sleva na GG jeste vyšší než je ted podle mně asi ne ale jestli nahodou nema nekdo nejake info :) díky

2. Korben

Korben User

Šanca je vždy, ale nikto nevie kedy a ani aká.

3. |Oromë|

|Oromë| User

PLPolish-legion-FX- Silno pochybujem o vacsej zlave, prave naopak. Teraz bola velka davka zliav, cize podla mna toto bude posledna velka zlava na najblizsie tyzdne.

4. PLPolish-legion-FX- dle mého pozorování je sleva na klikání 30% maximum. Když byla akce Maškaráda, tak sleva na klikání byla několikrát, ale 30% jen 2x a nyní je taky. Takže pokud máš slevák, premko a vychytáš tuto akci tak je kliknutí za 40 uri. Brány ABG jdou do plusu, kdyby se Hades točila ve 4-ech tak určitě taky.

5. TRIXT

TRIXT User

Někdy před Vánocemi jsme klikali za 39 Uridia. To byla ale maximální sleva co jsem viděl. Bylo to asi dáno výhrou v spaceballu.

6. No ja jdu do plusu s hadesama i ted a to chodime v 8 lidech do ní klikam ji za prumernou cenu 24tis uri :) jina ABG mi dnes vyneslo jedno kolo 2X A 2X B a 1 C do plusu 79K :) je to pecka tyhle slevy

7. |Oromë|

|Oromë| User

Tak pri tejto zlave aj pri klikani po 100x idu A,B a C do plusu. kto sa snazi moze dat full havoc alebo herkul neporovnatelne lacnejsie, skoro zadarmo pomaly. to co strati hrac pri stavbe kapp napr. sa mu vrati z A,B a C.

Kto ma nasetrene ucko musi na tychto zlavach nehorazne zarabat.

8. Zdravím, rád bych se zeptal ještě na něco ohledně Rudých dnů. Před chvílí jsem dokončil bránu Kronos. Z NPC Evil You měl padnout nějaky design na peta. Šance není 100 % ? Asi se jdu oběsit

9. Tomas91

Tomas91 User

a zobral si box čo z neho padnul ? a to nieje dizajn na peta ale na stíhačky.

10. On byl v boxu ? :O Já neberu boxy, netušil jsem že tam bude -_-
    -----------------
    Bože, moderátoři, tvůrci hry Darkobit ... Slitujte se nad nepochopeným hráčem, který nepochopil akci. Poslední 3 dny jsem palladil jako čert jen proto abych se téhle akce mohl zúčastnit. A pocit, že odcházím s prázdnou kvůli malé nevědomosti drásá mé nervy. Pochopte mne, prosím.

Naposledy upraveno moderátorem: 5/3/16
  11. =Marvin=

=Marvin= Guest

∑ℓ₣∂[EIC] chápu že to je frustrující, také bych byl zklamaný. Bohužel to je to jediné co můžeme dělat. Mimochodem z brány kronos nepadne při akci design na pet, ale červený okrasný design na letouny Enigma.

12. Omlouvám se za 2 posty pod sebe, zapomněl jsem. Aha, já myslel, že padá design na pet z Kronosky.. Jestli to bylo na letouny, tak to je mi jedno. Děkuji Marvine za útěchu. Hezký zbytek dne.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.