Akciové boxy

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem =Streuner=., 17/8/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Nikde som sa nič k tomu nedočítal tak sa teda pýtam, čo sa nachádza v tých akciových boxoch ktoré práve teraz sú? Je tam niečo extra ako boli časti do kronos,apis,zeus?

2. Co pustit hru a zjistit to sám ? S prominutím opravdu zbytečné téma toto :rolleyes:

3. *SATKO*

*SATKO* User

=Streuner=.tieto boxy nepotrebujú pred výskytom kampan.Proste sú,je to istá forma prekvapenia kto chce zbiera a možno bude z ich obsahu tiež prekvapeny.A keby si aj vedel že sú tam časti ktoré píšeš,bez zbierania aj tak nebudeš mať nič a možno aj pri zbere nič, je to proste super akcia okrem iných dnešných noviniek

4. assaskocze

assaskocze User

Já nemám otázku to z toho padá protože to já už vím :D.. Ale neví někdo jak dlouho ty boxy budou ?

5. to by mě taky zajímalo jak dlouho boxy budou jestli ma cenu si prodloužit doubly

6. |Oromë|

|Oromë| User

Co tak otvorit hlavnu stranku a precitat si info k UBA expo, boxy a specialne ulohy su sucastou tejto akcie.

Čerešničkou na torte, ktorú ponúka táto jedinečná akcia, je permanentné zníženie cien hangárových slotov, 14 nových misií a špeciálne bonusové boxy!

Boxy by mali byt po celu dobu akcie.

=Streuner=. V boxoch je to co vzdy a nic specialne som tam nezaregistroval.

7. No, pokud na to půjdu logicky z toho, co je u popisu akce, tak by akce měla trvat 14 dní. Vycházím z toho, že je 14 nových úkolů, při jednom úkolu na den, se dostanu na 14 dní. :D Je to možná blbost, ale kdo ví...:rolleyes:

8. |Oromë|

|Oromë| User

9. |Oromë| ďakujem za odpoveď a tí predošlí,naozaj veľmi ťažké napísať čo tam je,či niečo extra miesto toho že tu píšete básničky oničom...
    Spýtal som sa či tam niečo extra je, či mi stojí za to zbierat tie boxy.

10. Respawned

Respawned User

urcite aspon kvoli pet palivu, nasiel som tam aj rakety ako napr pld-8 ci kredit. rakety, ee a kredity :) mozno aj u neviem to som neregistroval

11. Rakety SAR-02, PLT-2026, UBR-100, U, kredity, palivo do Peta, EE, munice...Nic speciálního tam není, nebo jsem na to prostě nenarazil.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.