Ako napisat na podporu?

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem jakub_R_1994-2, 31/12/13.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Napisal som sem svoj problem : http://sk.darkorbit.com/index.es?action=support
    Potom ked som im to poslal dostal som takuto odpoved : k prevereniu popisanych okolnosti nam poslite ID alebo BIG cislo Vasho herneho uctu.
    Dobre odoslal som mu aj ID aj BIG.. a dostanem uplne fantasticku odpoved od Slovenskeho* ale od durheho supportu : Zaslali ste opakovanu ziadost o riesenie vasho problemu. Spravu s tymto cislom tiketu ZMAZTE a uz na nu NEODPOVEDAJTE.
    Tak co a ako uz mam robit. Na Anglickom supporte mi pisu ze musim iba na support mojho jazyka..
    Tak teraz uz fakt neviem.. Na ucet sa dostanem na vsetky servery len na GE7 nie
    ID: 95921576

2. Sid

Sid Guest

Odpovědět na předešlou zprávu?

3. Ved som na nu odpovedal a dostal som hentaku odpoved :O mozem poslat aj screenshot

Naposledy upraveno: 31/12/13
  4. Sid

Sid Guest

Pak jsi musel psát na podporu vícekrát a to se pak nediv, že nevíš na jakou zprávu máš a na jakou nemáš reagovat.

5. No lebo raz som sa pomylil ked overovali ci je to moj ucet tak som to chcel dat este raz no a vidis toto mi robia..
    Neda sa to resetovat alebo nieco take?

6. Sid

Sid Guest

Bohužel nedá. Ne nadarmo se říká, že problémy se mají řešit s chladnou hlavou a když spěcháš je nejlepší si sednout.

Spamování podpory hry se prostě nevyplácí.

7. Tak toto nastve lebo fakt podpora uplne o nicom akoze clovek ani nevie co ma s uctom ..........................................................................
    hlavne ze som si kupoval kazdy mesiac premium a nemozem sa tam dostat ty kokos to je uplne super fakt dakujem bigpointu za BLBU podporu.. co sa s nimi ani normalne neda jednat ta odpisu ..
    Vazne dakujem celemu blbej podpore ze sa tam nemozem dostat a ani mi nevedia povedat ze preco.

Naposledy upraveno: 31/12/13
  8. Sid

Sid Guest

Mno vzhledem k tomu, že je naprosto evidentní, že se neumíš ovládat a ani chovat, myslím, že se zde už nemáme ani o čem bavit.
    Je mi tak nějak již jasné proč se nemůžeš dostat na účet, kdo nejde pro vulgaritu a jiné nevhodné chování daleko nemá ve hře co dělat.

Problém s účtem si řeš na podpoře hry, že nejsi schopen normální komunikace je již tvůj problém.

LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.