Ako to funguje na Aukciach ?

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem epicsom, 14/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. epicsom

epicsom User

Chcem sa opýtať ako to funguje na aukciach ked som dal najväčiu ponuku, čas aukcie vypršal a nezískal som to čo som chcel kúpiť. dakujem za vysvetlenie

2. *SATKO*

*SATKO* User

epicsom,väčšina hračov draží v posledných sekundách.To,že si mal v tom momente najvyšiu ponuku neznamena že to aj vyhráš

3. Kristo

Kristo User

4. =Marvin=

=Marvin= Guest

epicsom precti si odkaz od spoluhrace, je tam vysvetleny cely princip novych aukci. I kdyz mas po celou dobu nejvyssi nabidku, v poslednich vterinach se muze prehodit jiny hrac s vyssi nabidkou. V takovem pripade se ti kredity z prohrane aukce vrati.

5. Altlantis

Altlantis User

Jednoduše si to pak zkontroluj v e-meilech.Buď byla nabídka překonána,nebo předmět úspěšně zakoupen..

6. Kubino

Kubino Guest

Má autor ešte nejaké otázky?

7. Jupiter33

Jupiter33 User

na různých serverech to končí jinak
    hodinové aukce:cz1- x:35
    cz2-x:15
    cz3-x:49
    jinak jak tu řikali spoluhráči většina hráčů přihazuje v posledních minutách aukce
    nebo si přečti
    DarkOrbit Bible CZ - otázky a odpovědi

Naposledy upraveno: 15/4/15
  8. *Firefox1*

*Firefox1* User

můžeš se taky podívat do historie aukce jak to dopadlo a kdo co vydražil :D

9. upaja

upaja User

jak mám dát do aukce nějaký předmět?

10. svi1

svi1 User

upaja Ty žádný předmět do aukce dát nemůžeš. Předměty v aukci jdou již pevně dané a ty se draží. Své vybavení nemůžeš nechat dražit přes aukci.

11. |Oromë|

|Oromë| User

upaja Prejdi si FAQ - Nové aukce, drazit mozes len veci dostupne v aukcii, ziadny hrac nemoze drazit svoje veci.

12. napriklad chces vidrazit lf-3 tak naneho das cojaviem 10k no a ak ta nikdo nepredbehne dostanesho ty za 1hodinu :D

13. |Oromë|

|Oromë| User

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.