Alfa

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem !!motan70!!, 20/10/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Za kolik U vyklikate alfu s premkem a 25% slevou? Rád bych věděl jestli když vyklikam třeba 200k U dostanu 2x alfu 2x betu a gammu tak by se investice měla vrátit.

2. To se nedá takhle říct. Na uridiu se ti to nevrátí, ale dostáváš x4 střelivo, které se nedá koupit, a další věci, odměny. Takže, celkově a herně neproděláš, ale uridium si já osobně myslím, to se ti nevrátí :(

3. Obávám se, že za těch 200k těch 5 GG nepostavíš.

4. -Neptun-

-Neptun- User

Za 200k U urcite ty brany 2x nepostavis to kdyz budes met stesti postavis alfu a betu :D a jak je psano vyse to urko proklikane sa ti z zadne brany nevrati ale mas tu x4 ze zety klicu a logdisku hafo...

5. Já udělal párkrát alfu a bylo to většinou kolem 70k U a když sestavim 2x a, beta a gammu tak by se vydělané U mělo vrátit s 25% slevou

6. Nejlepší způsob je to vyzkoušet a pak sem můžeš napsat, jak ti to vyšlo ;)

7. Eda-)

Eda-) User

Cruenta†Ultionem urko se ti nevrátí? hihi očividně si brány v životě netočil za 200 tisíc obykle naklikáš 2x alfu 1,5 bety a gamu
    PS: když mám 50% čest tak s půl milionu U vydržím v branách až do soboty/neděle takže opravdu uridim se "nevrací".....

8. Edo-), alfa, beta, gamma jsem již například dělal na cz1. Vycházím z předpokladu:
    Celkové odměny za sestřelené NPC:

BZ: 2.467.200
    čest: 12.336
    kredity: 12.489.600
    uridium: 6.488
    1787 rankingových bodů

Odměna za dokončení brány Alfa:
    20.000 UCB-100 munice (x4, bíla)
    20.000 Uridium
    4.000.000 BZ
    100.000 čest
    200 Xenomit
    2 opravovací kupony
    1 zlatý kruh
    2 logdisky

že za alfu máš 26 500 U, za dvě alfa tedy cca 53 000 U, 1 beta 53 000 U a půlka bety není žádné U, takže mi vychází (106 000 U), že to není 200 000 U i kdyby si přidal tu gammu (79500 U). Jestli tobě to vychází jinak, asi si chodil do jiné školy než já.
    Osobně dělám hlavně zeta a kappa, tam jsou ty odměny, zvláště u zeta, mnohem lepší. A za kolik je postavím si neeviduji :D.
    A jak píšeš: "očividně si brány v životě netočil za 200 tisíc obykle" cena za vyklikání se může značně lišit, nemusí ti stačit ani 250 000 U, když ti to nebude padat.

Naposledy upraveno: 21/10/14
  9. Eda-)

Eda-) User

Cruenta†Ultionem no a teď si k tomu připočítej gamu přes 80 tisíc učka a se dejme tomu nna 190 čiže ztráta 10 000 což je zanedbatelné a že je zetta lepší možná když nemáš havoci ale poměr cena/odměna se v životě nevyrovná klasickým branám

10. Nevím, kde jsi vzal u gamma přes 80 000 U:
    Celkové odměny za sestřelené NPC:

BZ: 7.056.000

čest: 37.008
    kredity: 36.621.600
    uridium: 19.464
    4163 rankingových bodů

Odměna za dokončení brány Gamma:

60.000 UCB-100 munice (x4, bíla)
    60.000 Uridium
    12.000.000 BZ
    300.000 čest
    600 Xenomit
    6 opravovacích kuponů
    1 zlatý kruh
    10 logdisků

Shodneme se na tom, že se 200 000 U nevrátí, i když teoreticky může, když budeš mít na klikání brány štěstí, když ti to nebude padat, tak proděláš i 60-70 000 U, a to je odpověď pro zakladatele tématu.

11. Zafod

Zafod User

U se sice nevrátí, ale získáš 4x munici, která je pro hru celkem dost důležitá. A v neposlední řadě ještě důležitý kroužek. :D

Cruenta†Ultionem tohle ocenil(a).
  12. TRIXT

TRIXT User

Cruenta†Ultionem: A to Zafod nemluvil o cti a BZ, které mají vliv na hodnost a pořadí. Navíc, pokud si pořídíš slevák, bilance se ještě zlepší. Prakticky nebudeš nic prodělávat, naopak. To se ti u jiných bran nepodaří.

Cruenta†Ultionem tohle ocenil(a).
  13. Zafod, TRIXT, a o tom jsem psal již v odpovědi č.2. (jak jsem zapoměl, nemohl jsem bez kroužků žít :D). Můžeš tedy od pondělí do soboty stavět a létat alfa, beta, gamma a v neděli si zbytek, co ti možná bude chybět dodělat v TA, potom se ale asi na mapách nepotkáme :D.

Naposledy upraveno: 21/10/14
  14. TRIXT

TRIXT User

Cruenta†Ultionem: To nepovírám. :) Na mapách se uvidíme jen tehdy, když budu čtyřkovou municí z alfy až gamy střílet cubicony. ;)

P.S. Jen malé upřesnění, prozatím to není můj případ.

15. =Marvin=

=Marvin= Guest

Autor už se delší dobu neozval, neaktuální téma uzavřeno a přesunuto do archivu.
    LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.