Apis akce

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem ™◙►Ðμçк_ÐoGeЯs◄◙™, 28/12/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Zdravím, hledal jsem všude na fóru, ale nikde jsem nemohl najít, jestli není nějaké přesné datum kdy je akce na dílky letounu apis, prosím, neví někdo kdy teĎ v nejbližší době bude akce? :) díky

2. MartyCZ2

MartyCZ2 User

Myslím, že to dopředu neví nikdo (krom BP), musíš prostě bedlivě sledovat hru. Mimochodem, já být tebou, tak si počkám spíš na Zeus akci, ale kecat ti do toho nebudu ;)

3. Spartakus

Spartakus User

Akce na Apis byla tuším minulý týden. Každopádně se doporučuje sbírat při akci na Zeus. To Apis padá taky.

4. Já taky sbírám na zeus akci, padají mi lf4 zeuse aji apisky, ale já už mám dílky a mám účko :) chcu počkat ma akci, ať mám tu apisku levnější a můžu si ji postavit :))

5. =Marvin=

=Marvin= Guest

6. hru sleduju, ale rád bych věděl kdy to bude, ať si můžu nachystat další uridium, ale jak vidím, nikdo to dopředu neví, takže žádný další dotaz nemám, díky :)

7. =Marvin=

=Marvin= Guest

Zodpovezeno, uzavreno. LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.