Apis

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem víšek, 3/1/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. víšek

víšek User

Zdravím, řekl jsem si, že si postavím apis. a tak když byla akce na apis tak jsem si nakoupil klíče a z 59 klíčů mi padly jenom dva dílky ...(a dva pohny...nějaká munice,bostery atd..) docela mě to překvapilo .... čekal jsem aspoň tak 5-6 dílků ...tak se ptám ...je to normální nebo jsem měl jenom smůlu ? .....jak často to padá vám ? ....a je nějaká možnost jak zvýšit šanci na apis ? ...jakože sbírat na nějaké mapě apod. ?

2. normální,dílky na Apis padají náhodně,někdo dostane z 60 beden 15 kousku,někdo 2,to samé máš i u GG :)

3. |Oromë|

|Oromë| User

víšek Nie, neda sa ovplyvnit padanie apis casti, vsetko je to len o nahode. Nehladaj tam ziadnu chybu, mal si jednoducho smolu.

Nabuduce si skus najst spravnu sekciu, mame tu vytvorene diskusie skoro ku vsetkemu. Ak mas k apis dalsie otazky, tak pis do Diskuze k tématu:FAQ - Letouny APIS a ZEUS

Duplicita, LOCK

4. Korben

Korben User

A čo si čakal ? Pre pána Jána, Tu minuli hráči tisíce kľúčov na to aby postavili Apis. Za dva diely si otvor šampus. :D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.