Aukce

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem -ζєģєŋđ-Žєŋđяų-[Đ$Ł], 2/9/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Vyhrál jsem v aukci loď Goliath naGlobal Amerika ale pořád tam tu loď co předtím pls o radu.. Díky

2. Korben

Korben User

Je to určite loď ? Nieje to dizajn?

Little_Tali tohle ocenil(a).
  3. jinokrajec

jinokrajec User

Dobrý večer, budu asi zdlouhavý ale chci pomoci.
    Dnes od 3-4 hod jsem hodil 13 mega do aukci, neukázalo se mi da jsem vyhrál, ale kredit je v .... Co se satalo, nikdy jsem z aukcí neměl problémy... připsalo mi akorát 700000 kreditu za to, že jsm nevyhrál LOGDISKY...nemám ani lodě (Golijáš atd ) aji boowstery...ale hlavně nemám kredit...byl jsem rám rád, že udělali vrácení kreditu když nevyhraju, ale tohle mne trošku štve...děkuji za pomoc

4. =Marvin=

=Marvin= Guest

jinokrajec základní údaj při řešení problému je ID, to za prvé. Jinak o úspěšné či prohrané aukci tě informuje herní email, přišel ti nějaký? Dále se můžeš podívat buď do deníku, nebo přehledu ukončených aukcí, zda-li jsi předměty vyhrál a zda ti byly připsány.

5. jinokrajec

jinokrajec User

Právě že mi nebylo nic ukázané, vždycky kdy jsem prohrál anebo vyhrál( a to je normální ) tak mi to všechno ukázalo ( nejhraji první den ).
    A teď nic...neměl jsem vzkaz zdali bylo překonáno nebo ne, nemám ni ani kredit ...snad rozumíš o čem mluvím... nikdy jsem neměl problém, až teď

6. |Oromë|

|Oromë| User

jinokrajec Kolega ta ziadal o ID, prosim dodaj ho.

A v bilancii mas nieco? To je sekcia uridium a druha kolonka nalavo.

7. jinokrajec

jinokrajec User

děkuji za zájem...tak moje ID je164459304...koukal jsem na tu bilanci..je tam všechno napsany ( jakásik refundace + - ) ale mne se ani kredity nevrátily a ani nemám nic, co jsem vyhrál :(

8. |Oromë|

|Oromë| User

jinokrajec Refundace? myslis dobropis pre premium hraca? Ak tam mas priratany dobrobis znamena to, ze si aukciu vyhral. Potom by si veci mal mat.

Celkovo sa mi nechce verit, ze ti zrazu vsetko zmizlo. Bohuzial ak hovoris pravdu, tak jedina moznost je napisat na podporu a poziadat o preverenie uctu. Moderator fora ti ucet prezriet nemoze, takze budes musiet pisat tam. Dodaj im ID, presne popis problem a napis im aj to, ze na fore sme sa nikam nedostali.

9. jinokrajec

jinokrajec User

Ok, děkuji. Napíšu tam. Mluvím pravdu, nevím proč bych si vymýšlel. Jak říkám, nikdy se mi tohle nestalo.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.