Aukce

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem Achilleus-Ἀχιλλεύς, 27/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ID: 67425446
    Server: CZ2
    Ahoj, zhruba před 15 minutami (0:15) byl vydražen skin na Aegis za 33.333 kreditu. Zajímavé ale je, že kolem 22:00 jsem na tento skin dal já něco přes 110 mega. Když jsem se poté, co jsem přihodil podíval, zda vedu v dražení, bylo tam zobrazeno mé jméno a daná částka. Pak jsem si to šel pro jistotu kolem půlnoci zkontrolovat. Když jsem viděl, že mě někdo předražil, podíval jsem se kolik přihodil. Částka byla již zmiňovaná 33 333 kreditu. Za 1. mi nějak nejde do hlavy, jak mě mohla tato částka předražit a za 2. nebyl bych tohle psal, kdyby mi nebyly vráceny kredity. Bohužel fotku ani nic podobného jsem neudělal (myslel jsem, že je to klasická aukce, která bude bez problémů). Je mi jasné, že moc peněz to není - kredity mě nezajímají, ale spíš mi jde o ten princip.

2. Korben

Korben User

Môžeš sem dať profil hráča ktorý ho vydražil?

3. Korbene mám téměř stejný problém ale s rozdílem že jsem hodil 2,000,087,777 k. na design Ligthing a neobdržel jsem ho a ani se kredity nevrátily a aukce prý trvá dalších 6 hodin dní.
    CZ1

Naposledy upraveno: 28/3/16
  4. Nějak tomu teď nerozumím. koukal jsem pořád na tu stejnou historii, pak jsem si všiml, že je to z 26.3 a dražba z 27.3 tam ještě není k zobrazení. Možná jsem byl jen nedochvilný a trvá to jen trochu dýl...

5. Podle mě to bude mít souvislost se změnou času jelikož to podobně se mi stalo v prosinci jak se měnil čas taktéž

6. Nejspíš. Takže v prosinci a březnu radši nedražit :D

7. Korben

Korben User

R0PAC1NT-Hullu_Makkara, Vlož sem ID. Je naozaj možné že to bude posunom času. Pozrieme sa na to po ukončení aukcie a uvidíme.

8. KONTRAFAKT

KONTRAFAKT User

hodil sem na solace ale žádny email my nepřišel že mě předražili ani že sem ho vydražil a kreda se mi nepřipsaly zpatky a v hangaru ho nemam
    28.03. 00:49Nabídka zadána- 926,445,052 k.
    ID:165014561

9. ID 91574016
    cz1

10. Takže jak již bylo zmíněno, šlo pouze o časovou nesrovnalost. Nevím jak ostatní, ale já úspěšně vydražil. Děkuji za rady a omlouvám se za nedorozumění

11. Poslušně hlásím ,že design byl vydražen podle starého času.

Meziplanetární aukce
    28.03.2016 01:35
    Předmět úspěšně zakoupen.
    Ahoj xxxxx,

Gratulujeme! Tvá nabídka 2.000.087.777 kreditů vyhrála aukci na předmět Lightning (SD-LI-01).

Tvůj DarkOrbit tým

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.