Aukce

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem S.Φ.R.Д.Ŧ.ђ-NiKmoN-$, 1/1/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Dobrý den,
    Mel bych takoví dotaz, jak se mluvilo o nové aukci tak by mě zajímalo kdy bude.
    Díky Nikmon...

2. Sleduj oficiální oznámení, přesné datum není známo..

3. No dobře no.. A předměty které budou přidány to se taky asi ještě neví co? :)

4. Bohužel také ne, z oznámení zatím víme jen co tam určitě nebude, to jest lf4 a desingy na letouny :)

5. Jojo.. No tak já budu čekat :))

6. A na závěr pár horkých novinek plánovaných na začátek příštího roku:
    • Seznam přátel v herním klientu
    • Vyhledávání skupiny
    • Přepracování zastaralých interních klanových stránek
    Jenom o tomto se píše v oficiálním plánu vývoje DO, ostatní jsou jen střípky z anglického fóra. Žádný datum uveden není.

7. ale na anglickém foru psali že: The auction rework is planned for early next year.
    takže by to mělo být začátkem tohoto roku

8. Sid

Sid Guest

Mno a jak dlouho trvá začátek roku?

9. Dále je gregoriáský, juliánský, a třeba čínský kalendář, takže začátek nového roku je dost široký pojem:D

eliasfana333 tohle ocenil(a).
  10. Také by mně to docela dost zajímalo, takže zúžím otázku. : Na vývojářském vlákně bylo psáno "Na začátku roku", jelikož žijeme v 21. století a jsme v Evropě, tak je jasné, že bude kalendář gregoriánský a pro zúžení časového spektra, začátek roku asi bude první čtvrtina, takže pokud by to šlo upřesnit v tomto období. :) Děkuji

11. Sid

Sid Guest

Upřesnil jsi si to celkem přesně sám, více informací k tomu nemáme, pokud by jsme je měli, byli by napsány v oficiálním oznámení.

12. xD díky za info moderátore a co bdue ještě nove ? hele ty aukce budou na furt a nebo sem slyšel že na týden ? díky za odpověd

13. Sid

Sid Guest

Nerad se opakuji:

14. tak díky no.. :DDD

15. Kubino

Kubino Guest

Považujem za zodpovedané, LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.