Authorization failed!

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem {~Tino~Lion~}, 30/5/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ahoj
    Dneska som si išiel zahrať DO dame skupku z klanom idem do TA vrátim sa a píše toto :
    Systém: Authorization failed!

PS: Relog Nepomohol ani Ccleaner

Naposledy upraveno: 30/5/15
  2. Ban na dobu neurčitou - Code 0 / Authorization failed!

Proč mám tento ban ?
    Ban je udělen za velmi hrubé porušení pravidel herního chatu.

Má tento ban spojitost jen s DarkOrbitem ?
    Ne, pravidla jsi mohl porušit u jakékoli hry společnosti BigPoint.

Mám ban na všechny účty ?
    Ano, ban je přidělen na IP adresu, z této IP adresy nemůžeš psát na žádném chatu společnosti BP.

Kdy mi ban skončí ?
    Ban je permanentní, neruší se. Nevyřešíme ho ani na fóru ani na podpoře hry. Stejně tak se tento ban neprověřuje.

Mohu ban nějak obejít ?
    Ano, změnu IP adresy u svého poskytovatele.

Můžu dostat ban i na nové IP adrese ?
    Ano, pokud ban byl přidělen spravedlivě, nebo by jsi pravidla opět hrubě porušil.

Co když jsem ban dostal neoprávněně ?
    Ban jsi nemusel dostat přímo ty, ale kdokoli, se stejnou IP adresou, řešením je změna IP adresy.

Je možnost že jsem ban dostal neoprávněně ?Ano, je možné, že se stala chyba při konfiguraci chatu, můžeš zkusit počkat do nejbližšího restartu hry (pravidelný ranní restart), zda ban neskončí.

Vzhledem k tvým příspěvkům ohledně banů na chat u kterých vždy vyjde najevo, že jsi jasně porušoval pravidla tohle jednou muselo přijít...

3. Aha ok :( Mam perma IP Ban. I keď neviem za čo. Neviem či ban možem dostať za toto:
    Idem do TA.
    Píše že vyberáme vhodného hráča a ja pritom som Aegis lvl 13. Full Iris a Full LF3 a Seržant Junior a ono me to dalo proti Pusatovi LVL 19 Full Havoc ... a dmg mi daval 150 000 tak som začal hádzať míni a utekať a nakoniec bola remíza a kolo sa skončilo. Idem na 1-6 robiť missie idem k bojovej stanici lebo bola mojej firmi MMO idem tam a je to MMO ale s tím klanom máme Vojnu tak som do nej 3x strelil ale mala deflektor tak nič. Idem na 1-8 predať veci a zmeniť výbavu odhlasi ma to dám obnoviť spojenie a zrazu Systém: Authorization failed!

PS: Ban na chat som dostal iba 4x za celý čas a 2x Neprávne a na fore sa dokázalo že som to ja nebol. 3x som dostal tiež neprávom ale bol len na 1 deň a tie bany sa neriešia a 4 ban bol na fóre za 3 vlákna za sebou a som už aj vysvetloval prečo som ich dal 3x z sebou lebo 1 vlákno lockly a chcel som dačo napísať a už sa to nedalo 2x som už urobil dalšie vlákno aby som to napísal a zase som dačo písal a zase locky tak som urobil dalšie vlákno a tam som to napísal a za to som dostal ten 4 ban.

Naposledy upraveno: 30/5/15
  4. =Marvin=

=Marvin= Guest

{~Tino~Lion~} pokud jsi hrube porusil pravidla chatu, mohl jsi dostat IP ban, ale za co uz nikdo nezjisti. Je tu jeste moznost ze se stala chyba pri konfiguraci chatu, pokud ano, rannim restartem serveru zmizi. V opacnem pripade, pokud byl opravneny, ti ban zustane natrvalo.

5. To znamená že budem musieť si zmeniť IP ale neviem ako :( .

6. {~Tino~Lion~} to si musíš domluvit se svým poskytovatelem připojení.

7. Hej ma 13 rokov a zavolam do Orange ahoj zmenite mi IP? lebo som dostal na mojej naj hre ban a ocko a mamka o tom nesmie vedieť :D

8. =Marvin=

=Marvin= Guest

{~Tino~Lion~} podle toho co jsi psal v prvnim prispevku, tj. ze po vraceni z TA ti naskocilo Authorization failed!, se obcas stava a jedna se prave o chybnou konfiguraci chatu. Cili by melo stacit pockat do nejblizsiho ranniho restartu serveru a ban by mel zmizet. Pripadne muzes zkusit na chvili odpojit a znovu zapojit internetovy router. Pokud ani potom ban nezmizi, pak je jedinou moznosti prave zmena IP u poskytovatele, ale to uz musis resit s nimi.

9. OK ale neviem čo sa stalo idem do hangaru dam štart a už sa 15 minut načítava a nič nedalo mi to ban aj na Učet ?!?!? :(
    -----
    Takže už sa mi to načítalo a už mi ide chat. Bratranec má 23 rokov a je opravár a mi to opravil. Lock !

-----------------------------

Už všetko ide načítavalo sa to tak dlho lebo bratovi sa sťahuje hra vo veľkosti 16 GB a zmenil som si IP lebo bratranec je opravár a mi dal cez USB taký program kdorý meni IP.

Naposledy upraveno moderátorem: 31/5/15
  10. =Marvin=

=Marvin= Guest

Kdybys mel ban na ucet, tak se vubec neprihlasis, ani na hlavni stranku. Spis to vypada na problem nekde u tebe. Doporucuji precist si
    Co dělat když mi nejde hra

Edit. Tak hlavne ze se problem podarilo vyresit.
    Vyreseno a uzavreno, LOCK!

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.