automaticke prodlouzeni uctu a zruseni udaju o platebni karte

Diskuze na fóru 'Archív všeho dalšího' zahájená uživatelem nova581, 5/10/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. nova581

nova581 User

Ahoj hru rok nehraji a najednou me dosel email o zaplaceni za premium ucet ,nikdy jsem nic nepotvrdil aby se me to automaticky platilo,tak jsem to zrusil ,vrati me i penize za tuhle sprostarnu? A jeste kdyz jsem dal ...... Zde můžeš svá osobní data k platbě smazat.
    a dal smazat znamena to ze me udaje k uctu jsou smazany? a pokud jsem zalozil vlakno nekde jinde tak se moc omlouvam protoze jsem nevedel kam to napsat a jak se dostat na foru dal k vuli neprehlednosti.diky za rychlou odpoved.

2. »vojta«

»vojta« User

3. nova581

nova581 User

to znamena co ve smyslu me otazky ?

4. »vojta«

»vojta« User

to znamená, že jestli ta platba proběhle méně než před 14 dny, můžeš jí odvolat a peníze dostaneš zpátky.

5. Zafod

Zafod User

Ono pokud něco platíš, je dobré si přečíst všechny informace. Je to tam dost srozumitelně a čitelně napsáno. Vyznačil jsem ti to žlutě:

6. nova581

nova581 User

no to tam take vidim ale od roku 2008 to nebralo penize nikdy samo vzdy jsem si to musel platit sam a najednou to bere samo

7. TRIXT

TRIXT User

nova581: Ano, pokud jsi dal "Smazat", tak se ti po ukončení daná věc sama neprodlouží a tedy se ti ani peníze nestrhnou. Nastavuje se automaticky a to jen u takových platebních metod, kde se předpokládá možnost opakované platby. Podmínkou je, aby jsi měl na účtu (či jinde) dostatečnou hotovost a povolené placení přes net. Možná jsi to vždy měl dříve zakázané, nebo jsi neměl dost peněz nebo jsi používal jinou platební metodu, kde není možnost automatické platby.

8. =Marvin=

=Marvin= Guest

Autor už se delší dobu neozval, neaktuální téma uzavřeno a přesunuto do archivu.
    LOCK

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.